Namn: Lösen:

Hårda vindar gjorde dykövning realistisk

Publicerad den 17 november 2008  (Läst 1 275 gånger.)

Bakom samövningen, som anses vara bland de allra största i landet, stod Dykterminalerna i Halmstad, Lund och Malmö och där medverkade förutom Sjöräddningssällskapet även Frivilliga flygkåren och Norrlandsflyg med flygplan respektive helikopter.

Totalt medverkade 33 dykare från Halmstad, Lund och Malmö både som räddningsdykare och skademarkörer och sammanlagt var ett 60-tal personer involverade.

Läs hela artikeln
http://www.hallandsposten.se/artikel.asp?oid=370280Denna artikel diskuteras i
forumet

Av: Charlotta Carlén
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2008-11-16
Seminarium för sportdykare
Marinarkelogiskt sportdykarseminarium bjuder bland annat på föreläsningar om dykning i Stockholm och Dalarövraket. Dagen avslutas med en diskussion om ..»
2008-11-15
Ytterligare en kropp har hittats av privatdykare
Båda kropparna vid Danmarks holme har hittats av privatdykare. – Men de tillhör inte samma sällskap. De dyker på ett vrak i viken, berättar Bernt Malion. Hur ..»
2008-11-14
Rester efter 200 år gammalt skepp hittat
Vid platsen för förlisningen har sällskapets dykare nu bland annat hittat två stockankare och hundratals halvmeterhöga lerkärl. Kärlen tros vara så kallade ..»
2008-11-13
Rebreather för sportdykare får internationell utmärkelse
PRESSRELEASE - Vi är mycket stolta över att dyksporten fått detta pris. Jag är övertygad att rebreatherdykning för sportdykare kommer att få genomslag ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »