Namn: Lösen:

HEAT-O - Nytt dykvärmesystem på Kickstarter

Publicerad den 18 januari 2017  (Läst 1649 gånger.)
Är du en av de dykare som lider av kylan under frostiga dyk? Då kanske denna nya uppfinning kan vara någonting för dig. HEAT-O är en ny typ av bärbart värmesystem som med hjälp av värmeplattor, som placeras över bröstet och i handflatorna, ska hjälpa till att öka kroppsvärmen i upp till 15 timmar.

Batteriet, som bärs innanför torrdräkten, är vattentät och IP68-klassad och värmen regleras via en utanpåliggande fjärrkontroll.

För att läsa mer om projektet, se denna sida på Kickstarter:
https://www.kickstarter.com/projects/1918005505/heat-o-wearable-modular-heating-system-0
Relaterade artiklar
Ny infraröd värmeväst från UrsukAv: Micke Tilja   Tipsa en vän   Dela på facebook   Twittra   Translate Oversæt denne artikel til dansk Oversett denne artikkelen til norsk Käännä tämä artikkeli on suomi translate this article into english

« Tillbaka     


Tidigare nyheter
2017-01-17
Dykare omkom i Ojamo gruva
Gruvan var vid olyckstillfället täckt av is och för tillfället finns inga offentliga uppgifter kring vad som orsakade olyckan. Räddningstjänsten var snabbt ..»

Svensk vinnare i 2016 Ocean Art fototävling

2017-01-10
Svensk vinnare i 2016 Ocean Art fototävling
Naturfototävlingen för undervattensfotografer, Ocean Art, presenterar nu vinnarna och en svensk fotograf får motta ett av förstaprisen. Det är i kategorin ..»

Kwark underställ

2017-01-04
Kwark underställ
PRESSRELEASE Från och med i höstas är Reel Diving distributör i Skandinavien för Kwark fleece-underställ. Polartec Powerstretch Pro är ett "Lager ..»

Minidive - Egenfylld dykflaska på kickstarter

2017-01-03
Minidive - Egenfylld dykflaska på kickstarter
Med luft för 5-10 minuters dykning och med en dykflaska som du själv kan fylla med hjälp av en handpump eller en liten minikompressor, kan det vara något ..»
Fler nyheter »Tipsa oss »