Namn: Lösen:

Ny dykresearrangör med siktet inställt mot Island

Publicerad den 22 januari 2009  (Läst 2 441 gånger.)


Hekla Travel, med huvudkontor i Köpenhamn, har varit en av Skandinaviens största arrangörer av resor till Island i 19 år.
- Vi är specialister på Island men arrangerar också resor till flera andra destinationer, säger Michael Wall på Hekla Travel.
- Vi har startat ett samarbete med dive.is som är ett av Islands största dykcenter. Här han man möjlighet att prova på en helt unik dykupplevelse, bland annat uppe vid Silfra, Thingvellir där man dyker mellan två kontinentalplattor. Det är inte ovanligt att sikten är flera hundra meter.

Premiär på mässan
Under Köpenhamnsmässan nu I helgen går det officiella startskottet och då kommer representanter från både Hekla Travel och dive.is att finnas på plats från kl 10.30, Lördag. (Monterplats C -16) Företaget erbjuder dykklubbar fri entré till mässan. Kontakta Hekla Travel på tel 031-301 18 46 för dina biljetter.

Mer info:
http://www.heklatravel.se/
http://www.dive.is/

https://www.dykarna.nu/hittaloggar/thingvellir.htmlRelaterade artiklar
Dykning vid Thingvellir, Island

Taggar:  Island Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2009-01-22
Nytt vrak hittat på botten av Baggensfjärden
I samband med Käppalaförbundets rörnedläggning fick marinarkeologen Jim Hansson i uppdrag av Länsstyrelsen att avsöka Baggensfjärdens botten. Ett vanligt ..»

Dykare rensar Stockholm

2009-01-21
Dykare rensar Stockholm
Fastighetsbolaget Gyllenforsen som bland annat äger Katarinahissen avsätter varje år intäkterna från hissen under december månad till ett lokalt projekt ..»

Dykare med änglavakt

2009-01-21
Dykare med änglavakt
Men redan efter någon meters fall hakade korgen fast i en balk. - Vid fallet hängde jag halvvägs ut ur korgen med benen inne, men efter någon meters ..»

Oxygene öppnar i Finland

2009-01-16
Oxygene öppnar i Finland
Butiken öppnar under mars månad, men redan om några veckor kommer Jan Komaro och Tommi Nieminen som ska driva butiken att ha en Oxygenemonter på båtmässan ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »