Namn: Lösen:

Invigning av Kvinnersta Norra

Publicerad den 13 april 2023  (Läst 1 204 gånger.)


Nu är det äntligen dags att fira på Kvinnersta Norra, för den efterlängtade dyktrapp och stege som byggts under många månader är äntligen klar! Den 1 maj är det dags för invigning och alla dykentusiaster är varmt välkomna att komma och prova den nya utrustningen. Fridykare som apparatdykare.

Vi har tidigare rapporterat om det pågående bygget samt insamlandet av finanisering för dykplatsen som befinner sig i Örebro kommun.

Att dyka på Kvinnersta Norra har tidigare varit bökigt och besvärligt pga sättet man tagit sig i och ur vattnet. Men nu, med den nya dyktrapp och stegen, kommer det att bli ännu enklare att komma i och ur vattnet och utforska allt som denna underbara dykplats har att erbjuda.

Så gör dig redo att fira och dyka in i den nya säsongen på Kvinnersta Norra. Kom och anslut dig till festligheterna den 1 maj och upplev allt som Kvinnersta Norra har att erbjuda!

För mer information, bokning och pris: https://osdk.se/platser-resurser/kvinnerst-norra-bokning/Taggar:  Dykplatser
Anneli Sara Banderby
Anneli Sara Banderby

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Expedition Bjurälven 2023 avslutad

2023-04-06
Expedition Bjurälven 2023 avslutad
Sedan 2007 har Expedition Bjurälven haft som mål att årligen kartlägga de underjordiska vattenflödet från Bjurälven som bitvis rinner under fjället. Älven ..»
2023-03-22
Utredningen klar efter två dykares död i Gullmarsfjorden 2022
I Juli förra året så genomförde tre rebreatherdykare ett djupdyk ner till 90 meters djup. I utredningen som nu offentliggjorts framgår att någonting inträffat ..»

SUBTECH - Väskföretaget med fokus på extrema miljöer

2023-03-20
SUBTECH - Väskföretaget med fokus på extrema miljöer
Sedan starten 2011 i Sydney har det numera stockholmsbaserade företaget SUBTECH utvecklat och producerat väskor med inriktning på vattentäta och slitstarka ..»

Dykmässan i helgen - här är allt du behöver veta!

2023-03-17
Dykmässan i helgen - här är allt du behöver veta!
Dykmässan har i år flyttat tillbaka till Stockholm och äger rum på "Nacka Strand Möten & Event", tidigare "Nackastrandsmässan". Startskottet går på Lördag ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »