Namn: Lösen:

Knivhotad för dykutrustning

Publicerad den 3 augusti 2009  (Läst 3 255 gånger.)

På måndagsmorgonen blev en man i Brastad utanför Lysekil knivhotad efter det att han försökt ta tillbaka den dykutrustning han en kort stund tidigare blivit bestulen på.

Det var strax innan klockan sju som mannen i Brastad fick syn på hur någon stal dykarutrustningen som låg på tomten utanför hans hus. Gärningsmannen ska ha sprungit iväg mot en väntande bil och målsmannen följde efter. När han kom ifatt och försökte ta tillbaka sina grejer blev han hotad med kniv.

Polisen tror att det finns goda möjligheter att klara upp brottet. Den rånade mannen gav polisen ett bra signalement och har även lämnat registreringsnumret på bilen som rånaren försvann iväg med.

Se Göteborgsposten:
http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=669&a=509316

Diskutera:
https://www.dykarna.nu/forum/for-info-307889/Taggar:  Rån och stölder
Linda Haglund
Linda Haglund

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nytt intakt 1600-tals vrak funnet i Stockholm

2009-08-03
Nytt intakt 1600-tals vrak funnet i Stockholm
De två vrakletarna Anders Backström och Markus Hårde var egentligen på jakt efter "M/S Alma", ett stålvrak från förra seklet, men när man en månad efter ..»

Sex saknas efter fartygsolycka

2009-07-31
Sex saknas efter fartygsolycka
Larmet kom in till Sjöräddningscentralen vid 6-tiden på fredagsmorgonen. Nödanropet kom via satellit från den norska lastfartyget Langeland. Fartyget, ..»
2009-07-31
Fartyg på grund – läcker 1100 ton olja
Det Panama-registrerade fartyget Full City, med 23 personer ombord, ska ha fått motorstopp utanför Norges kust. Det var på väg till norska Herøya när ..»

Guldskatt söks i Bohuslän

2009-07-30
Guldskatt söks i Bohuslän
- Jag tror det handlar om en ganska stor mängd guld och silver som finns på havsbottnen. Men hur mycket och precis var skatten ligger vet jag inte än, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »