Namn: Lösen:

Kon-Tiki köper Kon-Tiki

Publicerad den 4 december 2008  (Läst 2 427 gånger.)

Detta är första gången i företagets historia som hela verksamheten står under centralt ägande. Sedan starten 1989 har de lokala kontoren jobbat enskilt samtidigt som man haft ett strategiskt samarbete genom användandet av ett gemensamt namn.
Stefan Andersson, VD för Kon-Tiki Thailand, menar att sammanslagningen kommer att ge fördelar, bland annat i form av smidigare beslut i den dagliga verksamheten, samtidigt som man stärker varumärket.
Kon-Tiki vill dra nytta av det faktum att företaget finns representerat på så många platser, genom att erbjuda en ny och unik utflyt till högsäsongen. Men hjälp av den enda bärplansbåten i Thailand, som ligger vid Tablamu pier i Phang Nga, kommer man köra utflykter till Similan Islands med oslagbart kort transfer. Väl på plats erbjuder man dykning och snorkling i ögruppens världsberömda vatten.
För mer info kontakta Kon-Tiki på info@kontiki-thailand.com

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på:
http://www.dykmag.net/Relaterade artiklar
Kon-Tiki Thailand utsett till Asiens och Stillahavsområdets bästa dykcenter för miljön!

Taggar:  Thailand Kon Tiki Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2008-12-03
Tryckkammarfusk gav 3 miljoner
David Welsh drev tidigare ett dykcenter för både yrkesdykning och nöjesdykning. Han hade också tryckkammare med behandlingsresurser vid Fort Bovisand ..»
2008-12-02
Poseidon-RB i tidningen Ny Teknik
Nästa år räknar Poseidon med att leverera 1500 ex. av det nya apparaten och att nå en omsättning på över 90 miljoner kronor. Det är en tredubbling jämfört ..»
2008-12-01
Norway of Arabia
Det fjordliknande området heter Musandam och ligger norr om Förenade Arabemiraten vid Hormuzsundet. Halvön Musandam är omgiven av höga berg som sträcker ..»
2008-12-01
Dansk dykare åtalas för parkamrats död
Den nu 35-årige mannen anklagas för vållande till kvinnans död, och fallet går nu till rättegång onsdag i Nykøbing Falster. Åklagaren anser att mannen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »