Namn: Lösen:

Kon-Tiki Lanta i Thailand firar 10 år

Publicerad den 9 september 2014  (Läst 3 241 gånger.)


PRESSRELEASE
Peter Abrahamsson, General Manager: ”Det är med både glädje och stolthet vi ser fram emot denna för oss historiska säsong. Under åren har tusentals kunder dykt med oss, delat våra upplevelser och bidragit till att forma och utveckla oss till vad vi är idag. De har blivit en del i vår familj och utan dem skulle vi inte kunnat göra den här resan. I år vill vi därför ge tillbaka något alldeles extra och har under lågsäsongen jobbat stenhårt för att få fram ett helt batteri av i många fall banbrytande erbjudanden.”

Bland erbjudandena som tagits fram återfinns exempelvis dykutrustning till speciella jubileumspriser. Inom utbildningssidan finns riktade kurserbjudanden som Adventure Diver för c:a 500 kr när man bokar en utfärd eller halva priset på ett MSDT-paket för de som vill utbilda sig till instruktörer.

Peter Abrahamsson: ”Stoltast är jag över de erbjudanden som innebär att vi testar ny mark rent innehållsmässigt. Vi vill höja ribban och utveckla upplevelser med ännu högre kvalitet än tidigare. Det hoppas vi åstadkomma genom våra nya koncept: Tailor Made Diving, Safaris samt Career Mentorship.

”Tailor Made Diving” syftar på att vi kommer erbjuda en buffé av möjligheter där vi kan skräddarsy upplevelsen efter kundens unika behov och önskemål.
”Safaris” är ett koncept för att få ta till sig djupare kunskaper inom ett smalare ämne under en dykdag. Det kan röra sig om ett ”Predators of the Reef”-safari där vi går in i detalj på hur dessa arter lever och agerar på revet och där kunden får
detaljstudera dessa i sin naturliga miljö. ”Career Mentorship” är en satsning på våra nyutexaminerade instruktörer där de erbjuds ett program som syftar till att ge dem en bredare plattform i sin nya roll som instruktörer vilket vi tror kommer främja
deras karriärer.

Sedan har vi även tagit fram ett helt nytt program för att premiera lojala kunder, vilket vi har haft lyckan att få lära känna rätt många av. Detta är vårt sätt att tacka våra många dykvänner och även rulla ut röda mattan för de som vi ännu inte haft
nöjet att träffa.”

Den formella jubileumsöppningen sker i början av november med ett stort firande på Koh Lanta. Dock går det redan nu att ta del av flera av de nya erbjudandena.

Niclas Andersson
info@kontiki-lanta.com
Kon-Tiki Lanta, Co., Ltd.Taggar:  Thailand Kon Tiki Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

4 budgetresor för dykaren

2014-09-08
4 budgetresor för dykaren
Att dyka och resa går hand i hand är vi många som anser, men vart reser man helst med en begränsad budget? Vi ställde frågan några av de ledande dykresearrangörerna ..»

Daladyket 2014

2014-09-08
Daladyket 2014
Programmet bestod först av en föreläsning om Flodpärlmusslor i Västerdalälven, som var en programpunkt istället för dyk i älven, som inte var dykbar, På ..»

Vrakprat 2014 - programmet spikat

2014-09-06
Vrakprat 2014 - programmet spikat
För femte året i rad arrangerar Sjöhistoriska Museet och föreningen P2-Svenskt Vrakskydd ett gemensamt seminarium. Vrakseminariet "Vrakprat 2014" går ..»

Ny avhandlingar som 1600-talsvrak

2014-09-05
Ny avhandlingar som 1600-talsvrak
En marinarkeologisk avhandling om den holländska skeppstypen flöjt har nyligen publicerats. Det är arkeologen Niklas Eriksson som vid Södertörns Högskola ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »