Namn: Lösen:

Konst under vattenytan

Publicerad den 7 augusti 2008  (Läst 2 620 gånger.)


KULLABERG. Tio till femton tavlor ska ställas ut vid Ellens café i Ransvik på Kullaberg, både under vattnet och på klipporna. Målningarna kommer att vara ungefär en meter under vattenytan, men det är inte bara snorklare och dykare som kommer att kunna se konstverken.

– Det kommer även att finnas en videokamera och bilder på land som visar hur det ser ut under vattnet, säger David Åberg.

Själva beskriver konstnärerna projektet som lite halvtokigt, men de tycker också att det är intressant att se vad naturen tillför konsten.

http://hd.se/hoganas/2008/07/22/undervattensutstaellning-till/Roger Xerxes Rosenvinge
Roger Xerxes Rosenvinge

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Konsumentverket varnar för

2008-08-06
Konsumentverket varnar för "Aquatec Innovator"
I ett meddelande varnar nu Konsumentverket för en misstänkt farlig BCD. Produkten kommer från Taiwan med märket "Aquatec Innovator BCD". En utredning ..»

Unikt underverk under ytan

2008-08-05
Unikt underverk under ytan
MÖLLE. Ett torn vid spetsen av Kullaberg, som ska sträcka sig 22 meter ner från vattenytan, ska göra det möjligt för besökare att ta sig till havsbotten. ..»

Hjärtsjukdom bakom dykolyckan i Smögen

2008-08-04
Hjärtsjukdom bakom dykolyckan i Smögen
Enligt obduktionsprotokollet som blev klart igår, så hade kvinnan en hjärt-kärl-sjukdom vilket resulterade i en sviktande hjärtverksamhet under dykningen. Polisen ..»
2008-08-04
Försvunnen dykare hittad död.
2008-08-04 08:08 Räddningsenheten Ivan Holmberg meddelar att man återfunnit en tillsynes livlös kropp, som överensstämmer med den saknade, i området ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »