Namn: Lösen:

Korallrev och dykmedicin i Filippinerna

Publicerad den 30 september 2012  (Läst 3 298 gånger.)

Hans Örnhagen
Hans Örnhagen

PRESSRELEASE
Hans Örnhagen, en välkänd auktoritet inom dykmedicin och tillika förbundsläkare för SSDF, är det senaste tillskottet till Scuba Travel teamet med kompetenta ambassadörer.
Hans första uppdrag blir en annorlunda och spännande dykresa 9-20 februari, 2013 till Puerto Galera på ön Mindoro i norra delen av Filippinerna.

Hans kommer under resan att hålla intressanta föreläsningar som bl.a. innefattar ämnen som: Hälsokrav och hinder för dykning, Tryckutjämning och anpassning till tryck, Inert gas, dyktabeller och dykdatorer, Uppkomst och behandling av dykarsjuka, Andhållningsdykningens fysiologi, Skadepanorama och olycksfallsstatistik och Oxygen vid dykeriolycksfall.

Gruppen kommer att bo på mysiga El Galleon Resort under tio nätter och det kommer att finnas möjlighet till väldigt mycket dykning på de fantastiska korallreven i området.
Mer info om resan finns här:

http://scubatravel.se/sv/gruppresor/dykmedicin-hans-örnhagenTaggar:  Scuba Travel Dykresor Dykmedicin
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2012-09-30
Nytt lagförslag kan påverka svenska vrak
En omfattande revidering av Kulturminneslagen har förberetts under flera år. Bland annat har man tittat på defintionen av fornlämningar, användade av ..»

Polisutredning efter vraksprängning

2012-09-18
Polisutredning efter vraksprängning
Dykförbud råder nu på M/S Luleå då polisen inlett en utredning kring sprängningarna som utfördes utan tillstånd av Anders Sydborgs tidigare bolag Ocean ..»

PADI sålt till investmentbolag

2012-09-09
PADI sålt till investmentbolag
Enligt uppgifter i ett brittiskt dykforum har dykorganisationen PADIs moderbolag "PADI Worldwide Corp" fått nya ägare. Det är det amerikanska investmentbolaget ..»

Ekolodskonst på utställning

2012-09-05
Ekolodskonst på utställning
Nu är det dags för ännu en konstutställning i riktig dykanda! Denna gång ställer Anders ut på Dunkers Kulturhus i Helsingborg där han deltar med ett nytt ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »