Namn: Lösen:

Kwark underställ

Publicerad den 4 januari 2017  (Läst 2 525 gånger.)

Kwark Underställ

PRESSRELEASE
Från och med i höstas är Reel Diving distributör i Skandinavien för Kwark fleece-underställ.

Polartec Powerstretch Pro är ett "Lager 1" material med fyrvägsstretch; med ett värmande lager närmast kroppen så håller du dig torrare och varmare. Detta avancerade material transporterar bort fukten från kroppen effektivt och ger god isolation. Kwark tillverkar bland annat två-delade underställ, sockar och vantar i detta material.

Polartec Navy är ett "Lager 2" material; Tjockt, kompakt och oerhört flexibelt. Detta fleecematerial är utvecklat för att hålla värmen även om det skulle vara fuktigt, då det transporterar bort vatten från kroppen och skapar ett bra mikroklimat närmast huden. Detta är ett utmärkt andra lager och Navy-overallen är varm nog för stora delar av den skandinaviska säsongen. Med ordentlig fyrvägsstretch så finns det inget som stoppar dykarens rörelser. Kwark tillverkar även väst, tröja,byxor och sockar i Polartec Navy.

Mer information om Kwark''s produkter finns här:
http://www.reeldiving.se/product-tag/kwark/

Din närmaste återförsäljare hittar du här:
http://www.reeldiving.se/dealers/Taggar:  Reel Diving Produktnyheter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Minidive - Egenfylld dykflaska på kickstarter

2017-01-03
Minidive - Egenfylld dykflaska på kickstarter
Med luft för 5-10 minuters dykning och med en dykflaska som du själv kan fylla med hjälp av en handpump eller en liten minikompressor, kan det vara något ..»

Ny redaktör för svenska DYK

2016-12-28
Ny redaktör för svenska DYK
Från årsskiftet tillträder Torbjörn Gylleus som redaktör med ansvar för den svenska delen av DYK. Torbjörn som är en aktiv dykare sedan drygt 17 år ..»

DykMässans fototävling

2016-12-12
DykMässans fototävling
DykMässans fototävling pågår mellan den 13 december och den 13 februari, eller när max antal bilder uppnåtts. Regler och kontaktuppgifter kommer att finnas ..»

Dykarna Radio

2016-12-07
Dykarna Radio
I premiäravsnittet ställde vi oss frågan hur man startar en egen dykorganisation och vi besöktes av grundarna bakom SwedTech Diving som gav oss svar på ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »