Namn: Lösen:

Linköpings Dykcenter blir DDI Instructor Training Center

Publicerad den 21 oktober 2016  (Läst 1 833 gånger.)


PRESSRELEASE
Linköpings Dykcenter har sedan 2012 flera DDI-certifierade instruktörer och Divemasters och håller dykning för funktionsnedsatta högt på agendan.
Genom åren har ett antal dykare utbildats på olika nivåer inom DDI. Göran Nyqvist, PADI Staff Instructor är numera även DDI Instructor Trainer.

DDI är en ideell organisation som har som mål att marknadsföra, utveckla och hålla kurser i dykning för funktionsnedsatta för professionella och icke professionella dykare. DDI kurserna är designade att fungera i samarbete med befintliga kurser hos de vanligaste dykutbildningsorganisationerna. Kunden erbjuds en möjlighet att få uppleva dykning trots funktionsnedsättning och svårigheter att uppfylla de vanliga kurskraven.

Vill du veta mer om vilka möjligheter du som icke dykare, dykare eller dykcenter/klubb kan få genom en DDI-utbildning kontakta oss idag!
Vi kan komma till er och hålla en DDI-PRO Training.

Mejla gärna Göran Nyqvist på goran.nyqvist@ddivers.org

Läs mer om DDI på på http://www.ddivers.orgMicke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Världens djupaste undervattensgrotta hittad

2016-10-03
Världens djupaste undervattensgrotta hittad
Expeditionen som undersöker den vattenfyllda grottan i Tjeckien har dykt till 200 meters djup och därefter låtit en undervattensrobbot dyka vidare ner ..»

Vrakseminarium i Sthlm 24/9

2016-09-17
Vrakseminarium i Sthlm 24/9
Sjöhistoriska museet och föreningen P2-Svenskt Vrakskydd arrangerar återigen tillsammans ett seminarium med tema vrak, kallat "Vrakprat 2016" på Gärdet ..»
2016-09-17
Spöknät växande problem i havet
I Östersjön finns cirka 100 000 fartygsvrak, varav många har blivit nätfästen som fortsätter fånga fisk. Dykaren Patrik Juhlin ( http://www.dykarna.nu/dykare/2188.html ..»

Legendariska

2016-09-14
Legendariska "HMS Terror" funnen efter 168 år
Polarexpeditionen slutade i katastrof och alla de 129 man starka besättningen omkom. Nu har fartyget, HMS Terror, som fastnade i isen år 1848, återfunnits ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »