Namn: Lösen:

Ny teknik i ny dykdator

Publicerad den 4 september 2013  (Läst 4 549 gånger.)


Med Liquivision Lynx kommer det en ny trådlösteknik för dykdatorer, den nya tekniken möjliggör att sända mer data och har mycket längre räckvidd. Med 100m räckvidd kan du övervaka ditt egna flasktryck men även upp till nio olika sändares info om flasktryck, riktning och avstånd. Du kan lokalisera din dykkamrat vid ev parseparation med riktning och en uppskattning av avståndet.

Möjligheten att koppla en sändare till en PC gör det möjligt för dykbåten att övervaka flasktryck och riktning på dykarna samt att skicka textmeddelanden till Lynxdatorn på dykarens arm. Dykaren kan även få riktning för att hitta tillbaks till dykbåten genom att söka upp dykbåtens sändare.

Detta ihop med Liquivisions populära OLED displayer och "Tapp" navigering gör den unik!

Mer info på Liquivisions hemsida:

http://www.liquivision.com/lynx-air-integrated-computer.php
Denna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  Dykutrustning Dykdator
Av: Mattias Vendlegård
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Suunto återkallar högtrycksslang

2013-08-29
Suunto återkallar högtrycksslang
PRESSRELEASE En begränsad tillverkningssats av de högtrycksslangar av gummi som används med Suunto dykdatorer för tryckmätning, dykdatorkombinationer ..»
2013-08-27
Dalarös skeppsvrak blir kulturreservat
PRESSMEDDELANDE 27 augusti 2013 - Att utveckla Dalarö är oerhört viktigt och strategiskt för besöksnäringen i såväl Haninge som hela Stockholms skärgård. ..»

Utställning om Mars på Västerviks museum

2013-08-17
Utställning om Mars på Västerviks museum
Invigning på Västerviks Museum lördagen den 31e Augusti. Utställningen är permanent och omfattar över 300 kvadratmeter utställningshall där bärgade föremål ..»
2013-08-15
En död i dykolycka i Gullmarsfjorden
Larmet kom strax efter klockan 22.00 på onsdagskvällen, skriver bohuslaningen.se. En man och en kvinna var ute och dök när mannen av någon anledning ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »