Namn: Lösen:

Lunds Dykarskola till salu

Publicerad den 23 september 2009  (Läst 3 829 gånger.)

dykterminalen

Bakgrund - Dykterminalen i Lund, juridiskt namn Lunds Dykarskola AB. Dykskolan har drivits med god vinst under 15 års tid. Under hela 2009 har ansvarig för Lund varit pappaledig och därför är dykcentret uthyrt till Dykterminalen i Halmstad som driver det under verksamhetsåret 2009. Regionen har en stor population med unga människor och dykskolans utbildningsverksamhet har alltid varit omfattande.

Fakta - Dykcentret finns i en stor lokal på cirka 130-140 kvm med en stor butiksyta, ett väl tilltaget klassrum, våt & sköljrum för dykskolan, servicerum & kontor. Allt beläget i centrala Lund. Hyran är låg. Dykskolans befintliga medlemmar och kundstock följer med tillsammans med ett väl inarbetat namn i Lund med omnejd vilket möjliggör en ”flygande” start. Skol- och uthyrningsutrustningen är väl servad och i gott skick. Kompressorn, Bauer, går tyst och är tillförlitlig och fyllnadsramp ingår. Det finns ett tydligt leverantörsnätverk att tillgå och ett begränsat varulager att ta över inför en nystart.

Intresserad? - Intresseanmälan på mailadress eller telefonnummer nedan. Datumidé för övertagande av Dykterminalen i Lund är den 1 jan 2010. För mer ingående information och/eller inbokning av ett möte vänligen skicka mail till lelle@dykterminalen.se eller ring 040-30 68 68Taggar:  Dykterminalen
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Fenor ersätter propeller i ny sjörobot

2009-09-23
Fenor ersätter propeller i ny sjörobot
Det är vid universitetet i Bath i England som man vid det oceaniska laboratoriet tagit inspiration från fisken Black Ghost som lever i amazonas. Fisken ..»
2009-09-23
Messerschmitt Bf 109 hittades norr om Vikna i Nord-Trøndelag
Flygplanet är av typen Messerschmitt Bf 109 och hittades norr om Vikna i Nord-Trøndelag. Vraket hittades med en mini-ubåt, och stämningen var stor när ..»

Ny stor fiskart upptäckt utanför Brasilien

2009-09-22
Ny stor fiskart upptäckt utanför Brasilien
Organisationen TAMAR som jobbar för att skydda sköldpaddor, upptäckte en död fisk i vattnetn utanför Bahia i Brasilien. Fisken har en lång svans, är ..»
2009-09-21
Nytt världsrekord på Malta
Det nya världsrekordet för längsta saltvattensdyk är 27 timmar och sattes i Söndags i havet utanför Westin Hotel, Malta. Det tidigare rekordet var på ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »