Namn: Lösen:

Lyckad pubkväll på Pelé i Stockholm

Publicerad den 1 december 2002 


Då var det dags för dykarna.nu´s tredje pubkväll. Utanför Restaurang Pele på Upplandsgatan i Stockholm stod dykflaggan som ett sträck i den kalla novemberblåsten. Redan klockan sju kom den första gästen och sedan fylldes Restaurang Pele på med en jämn ström av dykare hela kvällen och totalt letade sig över 110 personer dit. I baren fanns det drinkar som "Great White" (White Russian), "Björkvik" (Cola & Ginger Ale), "DIR" (alkoholfritt).
Det blev en lyckad kväll, mycket lyckad vågar vi påstå.

Det var ruskigt kul att höra vad ni tycker om sidan. Ris och ros. Kul när det nästan bara är ros. Kul är också när man pratar runt bland dykarna och inser hur många som träffat nya parkamrater, och inte bara under vattnet så att säga.

Idag är det 1:a advent och jag ska värma på glöggen och titta ut genom fönstret på snön därute. Tanken går till er som sitter på ett båtdäck och huttrar, kalla men upprymda efter ett vinterdyk någonstans därute.

Tack till alla er som kom på puben igår och tack till alla er som hjälpt oss att göra dykarna.nu till vad det är.

Vi tackar även Restaurang Pele och Claudio som gjorde allt för att kvällen skulle bli lyckad. Stort tack också till "Västerorts Dykskola" och "Täby dyk och vattensport" som hjälpte till att sponsra evenemanget.

Dive safe,

/BjörnAv: Björn Kihlberg
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2002-11-28
Sudan – världsklassdykning på "nära" håll.
Ofta hör man dykare klaga på att det är för mycket folk i Röda Havet. Då har de aldrig dykt i Sudan. Förutom att det är glest mellan dykbåtarna, så ..»
2002-11-21
Nytt center i Stockholm för teknisk dykning
I ett brev till sina medlemmar informerar Oceanic att den nuvarande verksamheten på Vanadisplan kommer att flyttas till Södra agnegatan. I de gamla ..»
2002-11-18
Poseidon släpper ny helmask
"Atmosphere" är namnet på Poseidons nya helmask. Nedan följer poseidons pressrelease. Diving in your very own Atmosphere The Poseidon Atmosphere ..»
2002-11-17
Hajarter får internationellt skydd
SANTIAGO. Ett 100-tal växter och djur har förts upp på världslistan över utrotningshotade arter vid det möte som hållits i Santiago inom konventionen ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »