Namn: Lösen:

Lyxresor för dykare

Publicerad den 10 september 2014  (Läst 4 050 gånger.)

dykfartyg

Tidigare i veckan presenterade vi arrangörernas budgetfavoriter när det kommer till dykresor, men sedan har vi andra sidan av det ekonomiska spannet, LYXresan. Vad lyx innebär är förstås väldigt individuellt men om pengarna inte styr så är detta researrangörernas favoriter!Dyk & Resespecialisten
Papua Nya Guinea


En destination som inte alltid bjuder på den lyxigaste båten, men det är en av dykarens ”Top Gun". En resa till den delen av världen som är minst utforskad, landet av 850 olika språk och aktiva vulkaner som ryker i horisonten. Det är en av de dyrare resorna vi arrangerar och priset för en drömreseupplevelse i Papua Nya Guinea kan vara från ca 52 000kr/person. I priset ingår alla nödvändiga flyg inkl flygskatter, övernattning på hotell på vägen dit, 10-14 dagars liveaboard och 1-2 nätter på en fin resort iland inkl. full pension, så man kan dyka ytterligare eller varför inte ta en guidad vandring till en av vulkanerna? Självklart kan man kombinera detta med att förlänga vistelsen på resorts eller kombinera resan med ytterligare en destination i tex Indonesien, eller stanna till i Singapore för shopping innan resan hem. Möjligheterna är oändliga!

http://www.dykresespecialisten.se/?p=group&groupID=36

Pris från ca 52 000:-


Diving Travel Network
Palau/ Mikronesien


Öster om Filippinerna i stilla havet har denna tropiska ögrupp länge varit en drömdestination för dykentusiaster från hela världen. Palau bjuder på dykupplevelser ut över det vanliga. Boka resan till Palau och känn dig lyckligt lottad.  Här kan du utan tvekan förvänta dig dykning i absolut världsklass, möten med sällsynta djur i överflöd och dykning på skeppsvrak från andra världskriget.  

http://divingtravel.se/

Pris från ca 38 700:-


Scuba Travel
Raja Ampat – ett paradis med dykning i världsklass


Denna region omfattar över 1 500 mestadels obebodda små öar, som omger de fyra största öarna Misool, Salawati, Batanta och Waigeo. En extremt liten mänsklig närvaro, minimal industriell utvecklingen och dess geografiska isolering har alla bidragit till att detta område är i stort sett orört. Raja Ampat-området håller världsrekord i flest olika arter som hittades under ett enda dyk. Hela 284 marina arter som registrerades av Dr Gerry Allen på Kofiau Island. 64 % (505) av alla världens kända korallarter har hittats i vattnen vid Raja Ampat! Här finns 75 % av världens totala arter av hårdkoraller.

Mycket få platser kan konkurrera med Raja Ampats enastående och orörda miljöer, undervattensgrottor, mangroveträsk, regnskog och fjordar som bebos av de mest extraordinära och varierade undervattenslivet. Det bästa sättet att uppleva Raja Ampat är givetvis med liveaboard och gärna då på välrenommerade Indo Siren.

Pris för 10 nätters liveaboardkryssning med helpension, lån av utrustning och en massa dykning hamnar på ca 32 000 SEK + flyg.

http://www.scubatravel.se/

Pris från ca 32 000:- (EXKL FLYG)PH Travel
Fantasin, tid och pengar sätter gränserna


Filippinerna Visayas
två veckor boende på två olika resorter, med 20 dyk
Internationellt flyg, boende med frukost, dykning, transfers
från cirka 18-20.000:-

Raja Empat med flyg internationellt, inrikes, två veckor boende med helpension
obegränsad dykning från cirka 35-40.000:-

Galapagos från cirka 50-60.000
Internationellt flyg, inrikes flyg, övernattningar i Ecuador, Liveaboard 7 dagar med all inclusive

Solomonöarna 55-60.000:-
Internationellt flyg, inrikes flyg, övernattningar i Australien, Liveaboard 10 dagar med helpension

Kombo vrakdykning 32-33 dagar - den ultimata vrakresan
Filippinerna - Coron, 8 dagar 14 dyk, helpension
Chuuk Lagoon - 9 dagar med 14 dyk, helpension
Bikiniatollen - liveaboard 13 dagar, 16 dyk, helpension
Internationella flyg, övernattningar i Filippinerna och ovan
Cirka 90-100.000:-

http://www.phtravel.se/

Pris från ca 18 000:- till 100 000:-Priserna varierar beroende på valutakurser och flygpriser.Relaterade artiklar
4 budgetresor för dykaren

Taggar:  Dykresor
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Kon-Tiki Lanta i Thailand firar 10 år

2014-09-09
Kon-Tiki Lanta i Thailand firar 10 år
PRESSRELEASE Peter Abrahamsson, General Manager: ”Det är med både glädje och stolthet vi ser fram emot denna för oss historiska säsong. Under åren har ..»

4 budgetresor för dykaren

2014-09-08
4 budgetresor för dykaren
Att dyka och resa går hand i hand är vi många som anser, men vart reser man helst med en begränsad budget? Vi ställde frågan några av de ledande dykresearrangörerna ..»

Daladyket 2014

2014-09-08
Daladyket 2014
Programmet bestod först av en föreläsning om Flodpärlmusslor i Västerdalälven, som var en programpunkt istället för dyk i älven, som inte var dykbar, På ..»

Vrakprat 2014 - programmet spikat

2014-09-06
Vrakprat 2014 - programmet spikat
För femte året i rad arrangerar Sjöhistoriska Museet och föreningen P2-Svenskt Vrakskydd ett gemensamt seminarium. Vrakseminariet "Vrakprat 2014" går ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »