Namn: Lösen:

Ny marknadschef på Poseidon

Publicerad den 10 december 2009  (Läst 3 510 gånger.)

poseidon

Pressrelease
Poseidon Diving Systems, ett av världens mest respekterade bolag inom dykutrustning, har rönt stor uppmärksamhet för sin innovation Poseidon Discovery – världens första helautomatiska rebreather. Nu får Mattias Lachner, ny försäljnings- och marknadschef på Poseidon Diving Systems, i uppgift att göra rebreathern till en internationell storsäljare.

Genom att andas samma luft flera gånger förlänger den nya tekniken dyktiden från 40 minuter till flera timmar. Utrustningen släpper därför inte från sig några bubblor, vilket ökar naturupplevelsen.
Poseidon Discovery har redan rönt stor uppmärksamhet bland världens sportdykare. Poseidon har även tilldelats den internationella utmärkelsen ”Best of what’s new award” av Popular Science, en av världens största populärvetenskapliga tidskrifter, för den helautomatiska rebreathern.

– Den känns otroligt kul att få marknadsföra en sådan fantastisk produkt som rebreathern säger Mattias Lachner. Rebreathern har en enorm potential och det finns egentligen inga gränser för hur populär den kan bli bland sportdykare.

Poseidon Discovery erhöll CE-märket, en av världens strängaste säkerhetscertifieringar tidigare i år. Det var startskottet för att kunna marknadsföra rebreathern i 60 länder, en uppgift som nu till stor del vilar i Mattias Lachners händer.

Mattias Lachner är 39 år och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef hos Krusell International AB som saluför tillbehör och accessoarer till exempelvis mobiltelefoner. Han tillträdde sin nya tjänst i november 2009.
För ytterligare information vänligen kontakta
Mattias Lachner, marknads- och försäljningschef , Poseidon Diving Systems AB, +46-733 29 29 10, mattias.lachner@poseidon.com
Mats Lennartson, presskontakt, +46707902468, mats.lennartson@poseidon.seRelaterade artiklar
Ny VD i Poseidon koncernen

Taggar:  Poseidon
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2009-12-07
Dykare saknas efter olycka i Stockholm
Olyckan inträffade när en dykklubb dök vid ett vrak i Ramsmoraviken i närheten av Djuröbron i Värmdö vid kvart över fyra på lördagseftermiddagen. - ..»
2009-12-04
Dyktillbud vid rekordförsök
I går kväll gjorde Umeå Dyksällskap ett dyk vid ett stenbrott utanför Umeå. Men det höll på att sluta riktigt illa då en av dykarna simmade vilse under ..»
2009-12-01
dykarna.nu firar 10 år på nätet!
dykarna.nu startades hösten 1999 som den första communityn för dykare i skandinavien. Målet för grundarna var att skapa en plats på nätet där man kunde ..»

Jättemaneter förödande för japansk fiskeindustri

2009-12-01
Jättemaneter förödande för japansk fiskeindustri
Manet arten Nomuras kommer från Gula Havet, och finns normalt inte utanför Japan. Men nu har de för tredje gången sedan 2005 kommit upp i vattnet utanför ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »