Namn: Lösen:

MAS har fått ny webbsida

Publicerad den 17 juni 2010  (Läst 1 760 gånger.)


Lilla bilden: MAS logga. <br>Stora bilden: MAS nya webbsida.
Lilla bilden: MAS logga.
Stora bilden: MAS nya webbsida.

Marinarkeologiska Sällskapet (MAS) har under en tid förberett att öka användarvänligheten på sin webbsida för att göra den lättare och bättre att använda för besökarna. Man vill bland annat förbättra kommunikationen med sina medlemmar via sidan, men även icke medlemmar kan ta del av förbättringarna på sidan.
Som del av ändringarna så har det grafiska utseendet förbättrat, fler personer har tillgång till att uppdatera sidan och man har även gett sidan en ny info-webbadress
http://www.marinarkeologi.info
istället för den tidigare net-adressen
http://www.marinarkeologi.net
Genom förändringarna vill man synliggöra föreningens verksamhet mer och även försöka medlemmarna att själva påverka föreningens verksamhet.

Fakta MAS:
Marinarkeologiska Sällskapet grundades 1978 och är en förening för amatörer och proffs som är intresserade av marinarkeologi. Föreningen anordnar varje år en marinarkeologisk konferens och en del undersökningsprojekt, samt ger ut tidningen Marinarkeologisk Tidskrift.

Läs mer:
http://www.marinarkeologi.infoDenna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
Ny ordförande i MAS

Taggar: Marinarkeologi
Av: Pär Ahlgren
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Dykterminalen växer

2010-06-16
Dykterminalen växer
PRESSRELEASE Dykterminalen Malmö & Lund hälsar en ny medlem välkommen. Denna gång ansluter sig Diveschool 18-30 i Helsingborg till vår organisation. ..»

Gråhaj fångad utanför Ven

2010-06-16
Gråhaj fångad utanför Ven
Gråhajar (Galeorhinus galeus) förkommer i tempererade vatten på alla kontinenter, bland annat i östra Atlanten, Medelhavet, runt Sydafrika, södra Australien, ..»

Light Monkey lyser upp Skandinavien

2010-06-09
Light Monkey lyser upp Skandinavien
PRESSRELEASE Företaget startades 2009 av tidigare anställda på Salvo Diving och besitter en gedigen kompetens inom dykning och utveckling av utrustning. ..»

Delfindokumentär stoppad i Japan

2010-06-05
Delfindokumentär stoppad i Japan
Filmen visar japanska fiskare som i blodiga scener slaktar delfiner i en avspärrad vik. I rena thrillertakten får man följa en grupp aktivister som kämpar ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »