Namn: Lösen:

Dykare stödjer grottdykarens familj

Publicerad den 20 februari 2013  (Läst 5 662 gånger.)

Fredrik Lindstedt
Fredrik Lindstedt

För några veckor sedan omkom den svenska grottdykaren Fredrik Lindstedt i en tragisk olycka i Frankrike. Efter sig lämnar Fredrik vänner och familj i sorg och saknad.
Nyligen startades en minnesfond i Fredriks namn. Fonden är tänkt att stötta Fredriks dotter på hennes väg genom livet. Flertalet personer och näringsidkare har redan donerat till fonden.

Äventyrsgruvan stöttar
Ett av de initiativ som tagits för att stödja fonden kommer från Äventyrsgruvan Tuna Hästberg som beslutat sig för att skänka en helgs intäkter.
Helgen 13-14 april tillägnas därför Fredriks minne och alla intäkter för dykning och guidning denna helg går oavkortat till Fredriks minnesfond. Vill du boka helgen och stötta Fredriks minnesfond så gå in på http://aventyrsgruvan.se/ för mer information.

Självklart kan du även stödja fonden direkt om du så önskar.

Bank: SEB
Account: Alicia Savås Lindstedt
Number: 5255-33 371 75

Bic : ESSESESS
Iban : SE3050000000052553337175Taggar:  Tuna Hästberg Dykolycka
Av: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2013-02-12
"Elever dör på dykutbildning"
Svenska Sportdykarförbundets sammanställning visar att det sedan sekelskiftet omkommit i snitt en elev per år vid apparatutbildning för fritidsdykning ..»

dykarna.nu sponsrar Expedition Bjurälven

2013-02-12
dykarna.nu sponsrar Expedition Bjurälven
Sedan 2007 har en grupp dykare och grottforskare utforskat det som kommit att bli Sveriges längsta undervattensgrotta, Bjurälvsgrottan i Jämtland. Efter ..»

OSTC3 - Populär dykdator får uppföljare

2013-02-07
OSTC3 - Populär dykdator får uppföljare
Tyska Heinrichs Weikamps dykdatorer har trots sitt relativt höga pris blivit populära, speciellt bland tekniska dykare. Tydliga ljusstarka skärmar, möjlighet ..»

Uppsala får ny återförsäljare av dykutrustning

2013-02-07
Uppsala får ny återförsäljare av dykutrustning
PRESSRELEASE YouDive Sweden från Uppsala, vidgar sin verksamhet och blir nu återförsäljare av dykutrustning. Försäljnig av dykutrustning kommer nu ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »