Namn: Lösen:

NADO - gemensam branschstandard för dykning i Norge

Publicerad den 18 juni 2007  (Läst 1 657 gånger.)

NADO
NADO

NADO ska verka som en ”kvalitetsstämpel” på en välorganiserad och upplevelserik dyksemester. Inom gruppen fäster man stor vikt vid medlemmarnas erfarenhet och rutin för att kunna leverera en bra produkt. NADO vill lyfta fram norsk dykning på mässor runt om i världen och genom att samarbeta kommer man kunna visa upp en mer genomarbetad och komplett destination, än om var och en ställt ut på egen hand.
Medlemmarna ska precis som tidigare att driva sina egna center, men kommer dra nytta av varandra inom logistik, säkerhet och praktiska lösningar. Alla NADO-medlemmar kommer att ha en tydlig logga på sina respektive hemsidor som deklarerar att man hör till gruppen.
NADO betyder för övrigt ”jag simmar” på spanska.

Nyheten är publicerad i samarbete med tidningen DYK.
http://www.dykmag.net/Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Helium på väg bli bristvara

2007-06-15
Helium på väg bli bristvara
Dykare, partyfixare, fibertillverkare, elektronikfabrikörer, militärer, rymdfarare och fysikforskare slåss idag om den lätta, skyddande och kylande heliumgasen. ..»

Dykare hjälper musslor

2007-06-13
Dykare hjälper musslor
Dykare rensar Vassara älven från skrot och en viktig anledningen till älvstädningen är att skydda den utrotningshotade flodpärlmusslan. Redan på 1700-talet ..»
2007-06-08
Sex dykare ska bo två veckor under vattnet
Experimentet är en fortsättning på en undersökning som påbörjades 2005 om hur kroppen påverkas under tryck. Det 14 dagar långa experimentet innebär ett ..»
2007-06-08
Östersjöstiftelsen satsar på bättre sikt
Lyyns algoritmer rensar i realtid bort dis, rök och annat som skymmer sikten i bilder och video. Företaget släppte sin första produkt i november och ser ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »