Namn: Lösen:

Ny ägare tar över Discovery Dive Team Travel

Publicerad den 27 april 2009  (Läst 2 985 gånger.)

PRESSRELEASE

Bolagets rekonstruktion är över och dess verksamhet inom dykresor kommer att fortsätta och utvecklas. I rekonstruktionen tas nu ett helhetsansvar för att driva verksamheten vidare på goda ekonomiska grunder där hänsyn kommer att tas till gamla åtaganden. Syftet är att skapa en solid grund för att säkra Discovery Dive Team Travels fortsatta position som en arrangör av dykresor med hög kvalitet och kompetens.

”För dykare av dykare”!
André, som själv är en passionerad dykare, kommer att bygga vidare på den gedigna erfarenhet av dykresor som finns inom Discovery Dive Team Travel, där dykning i sprickorna vid Thingvillir på Island och vithajsdykning i Sydafrika, är en del av den erfarenheten.

Discovery Dive Team Travel är en del av Discovery Travel Group AB, och specialiserar sig på dykresor.

Resenärer som påverkats av rekonstruktionen ombedes kontakta oss vid bästa tillfälle via e-post: dykresa@discoverydiveteam.se.Relaterade artiklar
Discovery Dive Travel ansöker om konkurs

Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2009-04-23
Ny VD i Poseidon koncernen
Pressrelease Poseidon Diving Group meddelade idag att dess styrelse har utsett Kurt Sjöblom till koncernens verkställande direktör och styrelseordförande. ..»

Undervattensrobot återvände efter lyckat uppdrag

2009-04-22
Undervattensrobot återvände efter lyckat uppdrag
Forskare firar det första lyckade uppdraget med en fjärrstyrd undervattensrobot som ska övervaka och samla data om de Australiensiska strömmarna. Roboten ..»

2009-04-20
"Christ of the abyss" vandaliserad
Bronsstatyn som placerades på havsbotten 1954 är ett världskänt landmärke för italien. Nu har statyn utsatts för skadegörelse och man fruktar att det ..»
2009-04-19
Knarkfynd vid dyktävling
-Man har fått upp två paket med 1,5 kilo styck i. Vi misstänker att det är hasch, säger Johan Hallberg vid Norrmalmspolisen. Det misstänkta fyndet ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »