Namn: Lösen:

Ny blixt till digitalkameror från Sea & Sea

Publicerad den 28 januari 2004 

Sea & Sea har utökat sin YS-90 serie med en kompetent blixt för den som använder digitalkameran under vattnet. En stort plus är möjligheten att välja 12 olika lägen för blixten vilket medger bra resultat vid manuell exponering.

Via en optisk kabel som känner av den inbyggda blixten i digitalkameran och styr signalen till blixten kan man enkelt använda den till sin digitalkamera. YS-90 har läge för "pre-flash", dvs den klarar av digitalkameror med pre-flash funktion. Slavfunktionalitet finns.

Blixten går även att använda till tex SLR-kameror via en synksladd.

Blixten sprider ljuset över 105 x 95 grader och klarar ca 200 blixtar (Full) med alkaliska batterier.
Mer teknisk data finner du här:
http://www.seaandsea.com/YS90Auto.htmlAv: Björn Kihlberg
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Dykning vid Thingvellir, Island

2003-12-15
Dykning vid Thingvellir, Island
På flygplatsen i Keflavik möttes vi av Bergur från Islands sportdykarskola. Min oro över språkval försvann snabbt när Bergur på svensk/norska hälsade ..»
2003-12-09
Grottdykare omkom vid Little River Springs
Pressrelease på engelska. BY Len Dramesi, Special to the News Tragedy struck Suwannee County the day before Thanksgiving with the drowning death ..»
2003-11-30
Ålands sjöfartsmusseum får ytterligare ett unikt fynd
När Christian Ekström och hans två kompisar begav sig ut till Plus för att dyka, visste dom inte vilket fynd dom skulle göra. Christian Ekström som ..»
2003-11-30
Vrakseminarium på Sjöhistoriska Muséet i Stockholm
Det hela började för mer än två år sedan när jag tog kontakt med Björn Varenius på Sjöhistoriska Muséet i Stockholm efter en artikel i tidningen om misstänkt ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »