Namn: Lösen:

Ny förbundsordförande i SSDF

Publicerad den 20 april 2011  (Läst 3 869 gånger.)


Christer Larsson
Christer Larsson ny förbundsordförande

I den gångna helgen, 16-17 april, hölls årsmöte i Svenska Sportdykarförbundet på Quality Hotel Globe, Johanneshov i södra Stockholm. Under helgendiskuterades en hel del frågor frågor. Bland annat informerades om medlemsavgiftshantering och hur idrottens organisation är uppbyggd, tillsammans med RF:s förbundsjurist Elin Johansson.

Under lördagen hölls även en minimässa där utställarna hade riktade erbjudanden till SSDF:s klubbar. Läs mer om dessa förmåner på: www.ssdf.se/medlemsförmåner

På söndagens förbundsmöte valdes Christer Larsson (Chalmers DK) till ny förbundsordförande efter Lars Gustafsson. Invalda styrelsen blev Peter Boivie (Uppsala DK Tumlaren), Henrik Johansson (Ytown DT) samt Anita Bergström (Eskilstuna SDK Nautic). Avgående ledamöter var Linnea Qvist och Patrik Brun.

Uppslutningen på mötet var stor och cirka fyrtio klubbar var representerade. Totalt deltog cirka 80 personer. 56 röster av totalt 148 i förbundet utnyttjades.

Nye ordförande Christer Larssons sida här på dykarna.nu:
https://www.dykarna.nu/dykare/2902.html

Läs mer på:
http://www.ssdf.seDenna artikel diskuteras i
forumet

Taggar:  SSDF
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

SI TECH upphör med tillverkningen av regulator Forever S40

2011-04-20
SI TECH upphör med tillverkningen av regulator Forever S40
– Tyvärr är det nu nödvändigt att upphöra med tillverkningen av regulator Forever S40. Detta för att frigöra resurser som istället kan satsas på andra ..»

Mexikanska golfen - så ser det ut idag

2011-04-19
Mexikanska golfen - så ser det ut idag
Nya undervattensbilder ett år efter oljekatastrofen WebbTV från Aftonbladet http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article12904664.ab..»
2011-04-17
Västkustträffen för sjätte året i rad
”2006 så började Johan och två till spåna på en dykträff som skulle locka folk från övriga Sverige till Lysekil och Gullmarn, tror att det började som ..»

1700-talsvrak hittat i Finska Viken

2011-04-14
1700-talsvrak hittat i Finska Viken
Det var under en rutinmässig bottenundersökning som vraket först noterades av Finska myndigheter 2003. Man trodde först att det rörde sig om ett obetydlig ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »