Namn: Lösen:

Ny förbundsstyrelse, nya friska tag för svensk dykning

Publicerad den 19 april 2015  (Läst 2 000 gånger.)


Christian Johannesson är Svenska Sportdykarförbundets nya ordförande. Vad som kännetecknar Johannesson är hårt målmedvetet arbete, insyn och demokrati. Johannesson gick bl.a. till val på frågor om att förverkliga Svenska Sportdykarförbundets mål. Johannesson kallade direkt den nya styrelsen (valberedningen och kanslipersonal deltog) för konstituering, och med nödvändighet påbörjades ett viktigt arbete omgående.

Vad som kännetecknade årets förbundsmöte var viljan att demokratisera och öka delaktigheten inom förbundet. Lars Liljegren var briljant som mötesordförande.

Redan nästa helg håller den nya förbundsstyrelsen möte kring flera viktiga frågor.

http://blog.ssdf.se/uncategorized/ny-forbundsstyrelse-nya-friska-tag-for-svensk-dykning/Relaterade artiklar
SSDF får ny förbundsstyrelse

Taggar:  SSDF
Av: Catarina Jostéus
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter

Förnyat förtroende för MAS styrelse

2015-04-06
Förnyat förtroende för MAS styrelse
Marinarkeologiska Sällskapet (MAS) har efter årsmötet under konferensen den 28:e mars fått ny styrelse, i stort sett identisk med 2014 års styrelse, men ..»

Ny styrelse i P2-Svenskt Vrakskydd

2015-04-06
Ny styrelse i P2-Svenskt Vrakskydd
Efter årsmötet den 25:e mars, har föreningen P2-Svenskt Vrakskydd fått en ny styrelse. - Pär Ahlgren (ordförande) - Martin Prieto Beaulieu (ledamot) - ..»

Vrakfototävlingen avgjord

2015-04-06
Vrakfototävlingen avgjord
Lördagen den 21:a mars hölls vrakfotoseminariet med finalen i vrakfototävlingen. Tre domare som hölls hemliga fram till finalen (Ingvar Eliasson, Tomas ..»
2015-04-05
1700-talsvrak i Strömstad
1719 är ett dåligt år för Sverige som befinner sig i slutskedet av det Stora Nordiska kriget (1700-1721). Året inleds med att 3000 karoliner dör under ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »