Namn: Lösen:

Ny redaktör för svenska DYK

Publicerad den 28 december 2016  (Läst 1 698 gånger.)

Torbjörn Gylleus
Torbjörn Gylleus

Från årsskiftet tillträder Torbjörn Gylleus som redaktör med ansvar för den svenska delen av DYK.

Torbjörn som är en aktiv dykare sedan drygt 17 år har tidigare skrivit artiklar för Sportdykaren och andra dykmagasin inom Norden samt även i Storbritannien.

Förutom dykning så har han även ett stort intresses för UV-foto och hans bilder har publicerats i tidningar, online samt i böcker. Han brinner även lite extra för vrak och byggnadsverk under ytan.

Genom förstärkningen på den svenska sidan kommer DYK utvecklas till ett modernt skandinaviskt e-magasin med intressant dykrelaterat innehåll från Sverige, Skandinavien och resten av världen.

En av de första uppgifterna för Torbjörn blir att tillsammans med den danska redaktionen utforma ett nytt e-magasin, vilket kommer att lanseras i de båda länder under våren.

Det finns i nuläget inga uttalade planer på en ny papperstidning.

Läs mer om Torbjörn:
https://www.dykarna.nu/dykare/2417.html

Läs mer om DYK:
https://dyk.netTaggar:  Tidningen DYK Media
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

DykMässans fototävling

2016-12-12
DykMässans fototävling
DykMässans fototävling pågår mellan den 13 december och den 13 februari, eller när max antal bilder uppnåtts. Regler och kontaktuppgifter kommer att finnas ..»

Dykarna Radio

2016-12-07
Dykarna Radio
I premiäravsnittet ställde vi oss frågan hur man startar en egen dykorganisation och vi besöktes av grundarna bakom SwedTech Diving som gav oss svar på ..»

TV-Dokumentär program

2016-12-03
TV-Dokumentär program "Ett dyk in de okända"
Räddningstjänsten vill inte bärga kropparna - det är för farligt. Då bestämmer sig fyra av dykarnas kamrater för att trotsa risken och göra det själva. ..»

Vrak från andra världskriget stulna utanför Java

2016-11-20
Vrak från andra världskriget stulna utanför Java
Totalt 6 st vrak från andra världskriget har stulits från havets botten. Samtliga vrak tillhör de allierade som slogs i området under andra världskriget ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »