Namn: Lösen:

Ny sajt för uvfoto på gång

Publicerad den 6 januari 2011  (Läst 3 147 gånger.)I ett utskick till tidigare medlemmar på sportdykare.se så informerar Joakim Krassman om ett nytt projekt i form av en webbsajt för uv-fotografi och skriver bland annat följande:

"Inom en snar framtid kommer en helt ny sajt att dyka upp på nätet. En fullfjädrad social uvfoto sajt för intresserade och aktiva fotografer. Inriktningen på sajten kommer bli uvfoto, foto generellt, resor och bloggar, grupper, forum osv. Dykeriet passar jag över till dykarna.nu som har all info och gör det bra. Vidare så kommer jag även att plocka upp dykplatsregistret från sportdykare. Det har omnämts på nätet och det finns ett värde i det. Om det hamnar på den nya sajten är inte riktigt 100% klart ännu - men det dyker upp"

För att snabbt få upp en plattform som kommer det investeras i färdig programvara, och för att få ihop de nödvändiga $500 US så ber man om donationer som kan lämnas via webbsidan.

Läs mer på uvfotograf.se:
http://www.uvfotograf.seDenna artikel diskuteras i
forumet

Relaterade artiklar
Sportdykare.se nedlagd
Sportdykare.se läggs ner vid nyår

Taggar:  UV-Foto
Pär Ahlgren
Pär Ahlgren

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Nu över 2000 lexikonord

2011-01-03
Nu över 2000 lexikonord
Sedan starten 2006 så har dyklexikon på dykarna.nu långsamt med stadigt växt, och kan sedan nyår stoltsera med över 2000 ord relaterade till dykning, ..»

Ny ISO-standard för vattentäta klockor

2011-01-03
Ny ISO-standard för vattentäta klockor
För att förenkla för tillverkare och kunder, så har en ny standard med beteckningen ISO 22810:2010, Horology – Water-resistant watches som ersätter ..»

Gordon Ramsay hotad pga hajfenor

2011-01-03
Gordon Ramsay hotad pga hajfenor
Under en TV-inspelning i Costa Rica där den kände kocken Gordon Ramsey ville uppmärksamma hajfensindustrin, så höll det på att sluta illa. När man tog ..»

Finsk vrak-TV på webben

2011-01-03
Finsk vrak-TV på webben
Finska YLE har nu lagt upp den finska TV-serien "Vrakfeber" som bland annat omfattar vrakdykning på Åland på sin webbplattform Arenan. Avsnitt 1 kan ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »