Namn: Lösen:

Nya ägare på Dykterminalen i Lund

Publicerad den 13 januari 2010  (Läst 4 275 gånger.)


PRESSRELEASE

Vi, (Mie och Christer Doeleman) är två glada dykentusiaster som nu fått möjligheten att förverkliga vår dröm – att ta över ett Dykcenter.

Vi kommer att driva Dykterminalen – Lund vidare med samma adress som tidigare, och hoppas att ni alla ska känna er hemma och välkomna till oss.

Vår ambition är att alla gamla och nya medlemmar skall känna, att det alltid händer något nytt. Vi vill driva ett levande Dykcenter, där vi skall försöka tillmötesgå era intressen. Vår ambition är att bli Bäst!

Tillsammans med våra duktiga instruktörer, ämnar vi anordna spännande och givande dykutflykter, för såväl den oinvigde, som för den erfarne dykaren till när och fjärran.

Vi öppnar dörrarna lite försiktigt den 7 januari, och ämnar ha en lite större invigning den 30 januari.

Vi på Dykterminalen i Lund önskar er alla:
Hjärtligt välkomna och ett riktigt
Gott Nytt Dykår 2010!!!

Mie och ChristerTaggar:  Dykterminalen Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Lasarettfartyget

2010-01-11
Lasarettfartyget "The Centaur" hittad utanför Australien
Originalartikeln från BBC: An Australian World War II hospital ship, the Centaur, has been seen for the first time since it sank more than 60 years ..»

Kodak släpper vattentät videokamera

2010-01-11
Kodak släpper vattentät videokamera
Kameran är en ganska enkel kamera som dock tar sekvenser med 30 bilder i sekunden i upplösningar upp till 1080p, stillbilder med , 5 Megapixlar för 16:9 ..»

Amphibian FlipFins, promenadvänlig fena

2010-01-09
Amphibian FlipFins, promenadvänlig fena
De flesta dykare kom redan under grundkursen fram till att promenera med fenorna på land inte var någon enkel sak. Nu har tillverkaren Omega Aquatics ..»

Poseidon storsatsar i USA

2010-01-08
Poseidon storsatsar i USA
PRESSRELEASE Sedan Poseidon Diving Systems lanserade världens första slutna andningssystem för sportdykare, Poseidon Discovery, har efterfrågan stigit ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »