Namn: Lösen:

Nytt dykcenter

Publicerad den 2 mars 2008  (Läst 2 515 gånger.)
Deras fokus kommer att vara på barn, familj samt den lite osäkra dykaren som inte dykt på ett tag eller kanske aldrig dykt i kalla vatten. Därför erbjuder man skräddarsydda kurser för hela familjen och har dykledare i vattnet på alla utfärder. Barnhörna är en självklarhet hos Åsa Dykcenter då man tror på att familjer gärna vill göra aktiviteter tillsammans.
Vill man dyka på egen hand går det också bra. Intentionen är också att ordna diverse aktiviteter. Heldagsutflykter till Nidingen och kanske Fladen.
Just nu söker man skeppare med båt som kan hjälpa till med längre utflykter. Själva har man en Zodiac som tar 4 dykare till de mer närbelägna dykplatserna. Andra aktiviteter är grillkvällar, familjedagar, tjejdagar, brännbollsturnering mm.

Butiken öppnar inom ett par veckor och då startar man med sk Mission Dives, där man letar nya dykplatser. De första aktiviteterna Katerina och Ronny drar igång med är Prova-På-Dyk och man har redan ett par datum inbokade i mars.

Mer info finns på http://www.asadykcenter.com

Fler nyheter från tidningen DYK hittar du på
http://www.dyk.net

Av: Micke Tilja   Tipsa en vän   Dela på facebook   Twittra   Translate    

« Tillbaka     


Tidigare nyheter

Gps-mottagare slutade fungera världen över

2008-03-01
Gps-mottagare slutade fungera världen över
Först under fredagen bekräftades från USA att det beror på att mjukvaran i GPS-mottagarna inte uppfyller kraven för det nya uppgraderade sändningsssystemet ..»

Dykare dödad av haj på Bahamas

2008-02-27
Dykare dödad av haj på Bahamas
Hajmatning är sedan 2002 förbjudet i Florida, USA. Men dykbåten som den förolyckade Markus Groh befann sig på hade tagit sig utanför förbudszonen för ..»

Kustbevakningen beställer dyksystem

2008-02-26
Kustbevakningen beställer dyksystem
- Det är enbart positivt. Det är bra om vi kan anskaffa dykerisystem åt flera myndigheter och ha överblicken inom det här området. FMVs mål är att bredda ..»

Dykare fann senapsgas

2008-02-25
Dykare fann senapsgas
Vakthavande befäl Lasse Jonsson vid kustbevakningen i Göteborg berättar att man sent på lördagskvällen fick larm från en enskild dykkunnig person på Fotö ..»
Fler nyheter »Tipsa oss »