Namn: Lösen:

Nytt koncept för att hitta din dykresa från Scuba Travel

Publicerad den 19 juli 2013  (Läst 2 450 gånger.)


PRESSRELEASE

Med sin nya hemsida har Scuba Travel haft som målsättning att kunder lättare ska hitta vad de söker. Om du är ute efter bästa vrakdykning en så kan du söka på detta. Genom att klicka på ”Börja din resa” vid den snurrande globen på startsidan så kan du söka efter det just du letar efter.
Välj mellan Vrak, Rev & Väggdyk, Wildlife eller Unika resmål och klicka dig vidare till resmålet som kan ge dig de upplevelser som du söker. Scuba Travel har helt enkelt fokuserat på upplevelsen snarare än på vilken destination. Sedan behöver du bara be dem att ta fram din nästa resa efter dina önskemål.

Ett annat tips är att gå in på Gruppresor och upptäck hela utbudet genom den interaktiva kartan. De har ett större utbud av ambassadörsledda gruppresor än någonsin och några resmål är helt nya som Scapa Flow, Bahamas, Madagaskar och Fiji.

Om du är en liveaboard-junkie så kan du frossa i avgångar på den nya sajten. Välj mellan över 700 avgångar, datum och rutter! Detta hittar du givetvis under Liveaboardavgångar.
Sist men absolut inte minst, provdyk några av världens bästa vrakdyk innan du ens är på plats! Scuba Travel har lagt upp 3D animationer på vrak som Thistlegorm i Röda Havet, Um el Faroud på Malta och SMS Brummer i Scapa Flow samt en interaktiv karta för Truk Lagoon.
Läs mer på scubatravel.seTaggar:  Scuba Travel
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2013-07-10
Dykolycka i Södermanland
Den man som saknades efter att ha dykt i Duveholmssjön på måndagskvällen har nu hittats död. Larmet om ett drunkningstillbud kom vid 18-tiden på måndagen. ..»

Anhöriga söker dyktillstånd på Estonia

2013-06-17
Anhöriga söker dyktillstånd på Estonia
Det skedde efter ett möte i riksdagens Estoniagrupp, som en representant från MSB medverkat i. -Vi vet dock inte riktigt var ansökan hamnar senare, ..»

Fridykning och undervattenslek kan vara livsfarligt

2013-06-05
Fridykning och undervattenslek kan vara livsfarligt
I år (2013) har redan (maj månad) tre unga män omkommit i samband med fridykning och anhållning under vatten. Nästan alla vet att man inte skall vara ..»
2013-06-04
Världsrekord i undervattensschack
Olle Widell och Edvin Bengtsson studerar anläggningsdykeri vid Yrkeshögskolan i Göteborg. I framtiden kan de arbeta med allt ifrån brobyggen till att ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »