Namn: Lösen:

Neptunus Hav & Land importör för O´THREE

Publicerad den 18 februari 2012  (Läst 2 874 gånger.)


PRESSRELEASE
Den Brittiska dräkttillverkaren som har ett starkt fäste bland tekniska dykare i Storbrittanien erbjuder ett starkt sortiment av dräkter, underställ, värmevästar och dräktkomponenter. Tyngden ligger på måttsydda tri-laminatdräkter i komprimerad Neopren (ej att förväxlas med krossad neopren).

Neptunus Hav & Land som tidigare endast fokuserat på den militära marknaden vänder sig nu genom importen av O´THREE även till kunder på den civila marknaden. Företaget har en bred kompetens gällande torrdräkter och arbetar även med Brittiska Typhoon men då framförallt
med dräkter för militär och yrkesdykare.

För mer information:
http://www.neptunus-hl.seMicke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Green Star Award till Dykterminalen

2012-02-14
Green Star Award till Dykterminalen
PRESSRELEASE Mie & Christer Doeleman, ägare till Dykterminalen, säger: -Vårt företag fortsätter utvecklas. Att väldigt tydlig och konkret ha utarbetat ..»

Baltic Echoes - Utställning med sidescanbilder

2012-02-12
Baltic Echoes - Utställning med sidescanbilder
Ja det anser i alla fall konstnären Anders Kumlien som nu ställer ut sina verk på Riche i Stockholm. Bilderna är på skulpturer som, nedsänkta i havet, ..»

Lysekil lämnar Oxygenegruppen

2012-02-08
Lysekil lämnar Oxygenegruppen
PRESSRELEASE Nytt år, ny era, nytt namn, ny logo, ny kraft och samma goa staff! Daniel Dahlström berättar: "Jag har varit med i Oxygenegruppen sedan ..»

Richard Lundgren invald i Explorers Club

2012-02-07
Richard Lundgren invald i Explorers Club
Det är efter en livslång upptäckarglädje som nu, efter att ha kulminerat med upptäckten av regalskeppet Mars, Richard Lundgren har fått den ärofyllda ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »