Namn: Lösen:

Oceanic Tech får nya ägare

Publicerad den 10 november 2012  (Läst 6 457 gånger.)

Kalle Lang ny butikschef Oceanic Tech
Kalle Lang ny butikschef Oceanic Tech

Sedan en tid tillbaka har dykbutiken Oceanic Tech på vanadisplan i Stockholm fått nya ägare. Det är värmlandsbaserade
Dykmagasinet från Karlstad som övertagit ägandeskapet och den nya butikschefen Kalle Lang är sedan några veckor tillbaka på plats i butiken.

-Vi har stora planer för Oceanic Tech vad gäller både utbildning, utfärder, resor och sortiment, men den stora skillnaden tror jag kommer att vara att vi vill få in lite av den sköna värmländska atmosfären berättar Jonas Westerberg, VD på företaget.

- Vi kommer att fortsätta med en bred utbildningslinje och behåller till exempel all teknisk kompetens inom GUE- utbildningar men vi tittar även på möjligheten att bredda utbudet, vi vill helt enkelt att man ska kunna hitta något som passar alla dykare oavsett nivå eller organisation.

Kommer era gamla kunder att känna igen sig i butiken?
- Absolut, vi kommer precis som tidigare att erbjuda det sortiment och tjänster som vi har idag men vi kommer att ta med oss vår värmländska mentalitet och kundbemötande så vi hoppas att vi genom vårt sätt att tänka och driva företaget ska tilltala fler dykare än tidigare.

http://www.oceanictech.seTaggar:  Oceanic Tech GUE Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Skepp med 700 ton guldmalm spårlöst borta

2012-10-29
Skepp med 700 ton guldmalm spårlöst borta
Saxat från Expressen.se Ombord på fartyget Amurskaja finns åtta besättningsmän. Under söndagen skickade skeppet ut en nödsignal. Fartyget befann sig ..»

Nu kommer GoPro Hero 3

2012-10-18
Nu kommer GoPro Hero 3
Actionsport kamerorna från GoPro är populära bland dykare och på senare tid har det dykt upp en rad undervattenshus på marknaden. Nu släpper man en ny ..»
2012-10-11
Man avled efter dykolycka
Det var för drygt en vecka sedan som mannen deltog i en vidareutbildning inom dykning som han av någon anledning kom bort från instruktören och sin parkamrat. ..»
2012-10-06
Dykolycka i Sisjön, Göteborg
Nya uppgifter visar på att den man som fördes till sjukhus efter ett tillbud vid sjön Sisjön idag nu vårdas i tryckkammare. Läs artikeln i sin helthet: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15564372.ab Tidigare ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »