Namn: Lösen:

OCTOPUS Dykcenter i Kalmar öppnar dykcenter i Borgholm

Publicerad den 28 februari 2011  (Läst 3 718 gånger.)

OCTOPUS Dykcenter

PRESSRELEASE

Dykcentret kommer finnas i en sjöbod vid Borgholms fiskehamn, nära till parkering och nära till dykbåten som kommer ligga precis utanför sjöboden. OCTOPUS Dykcenter kommer att köra kurser och prova-på-dyk och även bad, snorkel och dykutfärder i Kalmarsund till bland annat Blåjungfrun. Dykcentret har öppet i Borgholm mellan juni och augusti. Välkomna till Borgholm i sommar!Taggar:  Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykspecialisten Dr Christian Lambertsen död

2011-02-27
Dykspecialisten Dr Christian Lambertsen död
Dr. Christian Lambertsen tog en motsvarande kandidatexamen i naturvetenskap 1939 och var under andra världskriget knuten till Office of Strategic Services ..»

Franzéns bod blir minnemärke

2011-02-19
Franzéns bod blir minnemärke
Anders Franzén är mest känd för att han upptäckte vraket efter Regalskeppet Vasa, mindre känt ät att han hade en arbetsbod i Dalarö Fiskarhamn som numera ..»

Hajattackerna ökade under 2010

2011-02-19
Hajattackerna ökade under 2010
University of Florida International Shark Attack File (ISAF) är ett internationellt arkiv där man registrerar in kända oprovocerade hajattacker från hela ..»

SSDF utökar sina medlemsförmåner

2011-02-17
SSDF utökar sina medlemsförmåner
Svenska Sportdykarförunder (SSDF) syftar till att erbjuda förmåner för sina medlemsklubbar och deras medlemmar. Dessa förmåner för medlem omfattar sedan ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »