Namn: Lösen:

Oskadat skepp på Östersjöns botten

Publicerad den 1 april 2002 

Ett fullständigt helt träfartyg har hittats på runt hundra meters djup i Östersjön. Bilder har tagits med hjälp av en undervattenskamera från marinens ubåtsbärgningsfartyg Belos.
Skeppet ligger på internationellt vatten.
Bilder visar en galjonsfigur av en häst och att fartyget är en brigg, ett tvåmastat fartyg med råsegel. Bilderna visar också att det finns döda ombord. Troligen ligger fartyget för djupt för artt kunna bärgas, skriver DN.

Läs mer på Aftonbladet:
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,151095,00.htmlAv: Micke Tilja
Tipsa en vän
Translate    
« Tillbaka         


Tidigare nyheter
2002-03-27
Fångad: åttaarmad jättebläckfisk
Den största åttaarmade bläckfisk som någonsin dokumenterats har fångats utanför Chatham-öarna, 86 mil utanför Nya Zeeland, uppger forskaren Steve O''Shea ..»
2002-03-25
Dykare blev sjuk i luften
DRAMA ÖVER ATLANTEN Flygplanet från charterbolaget Premiair nödlandade i Lissabon för att rädda livet på den dykarsjuke svensken. Där behandlades mannen ..»
2002-03-18
Två till sjukhus efter dykolycka
KUNGSHAMN: En kvinna och en man fick föras till sjukhus efter en incident vid Likskär strax söder om Kungshamn sent igår eftermiddag. De båda dykarna ..»
2002-03-18
Rån på Divex i Stockholm
Fem män beväpnade med knivar kom över kassan och en del utrustning. Personalen misshandlades under överfallet och butiken kommer i fortsättningen att ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »