Namn: Lösen:

Oxygène öppnar dykcenter på The Manta Resort på Pemba Island

Publicerad den 14 augusti 2008  (Läst 3 822 gånger.)


- Pemba har länge varit berömda för sin fantastiska dykning och det känns oerhört inspirerande att öppna upp portarna för fler dykentusiaster att upptäcka dessa orörda korallrev. Jag dök själv här för 11 år sedan, och Pemba har legat mig varmt om hjärtat sen dess berättar Henrik Almers, vd och grundare av Oxygène International.

The Manta Resort, som precis genomgått en stor renoveringsfas med bland annat tio helt nya fristående stugor speciellt byggda för dykare, är idag mycket nöjda med att även kunna bredda vattenaktiviteterna.

- The Manta Resort har alltid satsat på dykning och det känns fantastiskt att kunna höja nivån ytterligare i och med Oxygènes inträde, säger Matthew Saus VD på Monsoons Empires.

Oxygène Pemba kommer att erbjuda såväl dagsutflykter som liveaboardprogram. På utbildningsidan erbjuder dykcentrat alla PADI-kurser från nybörjar- till instruktörsnivå. Dykcentrat är utrustat med fyllningsstation samt hyrutrustning av högsta kvalitet.

För mer info kontakta:
Monsoon Empires
Matthew Saus, +46 704 92 66 18, matt@monsoonempires.com

Monsoon Empires - är ett hotellmanagementföretag som specialiserat sig på att förvalta exklusiva resorter och residens, samt utveckla och genomdriva koncept och investeringar inom tursimnäringen i och omkring Indiska Oceanen. Monsoon Empires har kontor i Stonetown i Zanzibar, Nicosia på Cypern och i Västerås, Sverige.

The Manta Resort - ligger på den nordligaste udden av Pemba i ögruppen Zanzibar,Tanzania. The Manta Resort har framgångsrikt strävat efter att bevara djur- och växtlivet på Pemba under två decenier, och är medlemmar av GreenGlobe 21, ATTA, och PECCA som stödjs av världsbanken och strider för att Pemba ska fortsätta vara en av Indiska Oceanens välbehövliga lungor.

http://www.oxygenediving.comTaggar:  Oxygenegruppen
Martin Nordin
Martin Nordin

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2008-08-13
Havens jättar på väg tillbaka
Rapporten, som presenterades på tisdagen, har tagits fram av forskare och andra experter inom Internationella naturvårdsunionen (IUCN). Den ger en blandad ..»

Delfinupplevelser i badhus

2008-08-12
Delfinupplevelser i badhus
Samtidigt pågår det olika prova-på aktiviteter. Här kan besökare testa paddla kajak, dyka med tuber, kite-surfa och fridyka. Allting tillsammans med instruktör ..»

Storbrottens skeppsklocka till sjöfartsmuseet

2008-08-12
Storbrottens skeppsklocka till sjöfartsmuseet
Under fredagen överlämnades den skeppsklocka som bärgats från fyrskeppet L/S Storbrotten till Ålands sjöfartsmuseum. Förutom dykarna var även Finlands ..»

Stora Barriärrevet hotas av oljefyndighet

2008-08-11
Stora Barriärrevet hotas av oljefyndighet
Oljeskifferbrytningen kommer om den tillåts att konsumera enorma mängder vatten och orsaka läckage av gifter till vattnet och luften. Det skulle allvarligt ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »