Namn: Lösen:

Oxygène etablerar sig i Stockholm

Publicerad den 26 juli 2007  (Läst 2 591 gånger.)


Oceanic Tech kommer att fortsätta jobba med samma fokus på avancerad dykning, kvalitetsutbildning och en stark produktlinje. Det kommer inte att ske några stora förändringar i butiken på Vandisplan, men kunderna kommer ändå märka av förändringen genom ett samarbete på resesidan som inleds omdelbart. "Oceanic Tech har ett kvalitetsfokus och ett tekniskt kunnande som kommer att bli en stor tillgång inom Oxygènegruppen" säger Henrik Almers, VD för Oxygène International. "Vi kommer självklart att ha ett nära samarbete på produktsidan och det känns väldigt bra att arbeta tillsammans med ett så kompetent företag i Stockholmsområdet", fortsätter Henrik. Oceanic Tech kommer så småningom att arbeta under namnet OxyTec vilket representerar den tekniska grenen av Oxygènegruppen.

En annan effekt av samarbetet är att Oxygène i Göteborg kommer att erbjuda GUE-utbildningar redan från september. Tor Jörgensborg, VD för Oceanic Tech kommenterar affären; "Det kändes som ett naturligt steg för oss. Oxygène representerar ett modernt tänkande inom dykindustrin. Jag kan se flera synergieffekter, självklart på inköpssidan där vi får tillgång till Oxygènegruppens bättre priser, men framförallt avseende resor och utfärder. Vi ser fram emot att jobba inom Oxygènegruppen med samma starka kvalitetsfokus som vi haft sedan starten."Taggar:  Oxygenegruppen Oceanic Tech
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2007-07-21
Dykolycka vid Hävringe
En olycka med en dykare har inträffat vid ön Hävringe utanför Oxelösund i Sörmland. Dykaren har förts med helikopter till Karolinska universitetssjukhuset. ..»

Dykning i Sala Silvergruva

2007-07-16
Dykning i Sala Silvergruva
Vattenytan ligger 155 meter under jord här i den välkända, sedan länge nedlagda silvergruvan strax utanför Sala i Västmanland, där det brutits malm från ..»
2007-07-12
Bläckfisk på 250 kg
En jättebläckfisk har flutit iland på Tasmaniens västkust (Australien). Tyvärr var tentaklerna för skadade för att bäckfiskens längd skulle kunna mätas, ..»
2007-07-09
Fängslad av djupet
..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »