Namn: Lösen:

Oxygène goes Canada!

Publicerad den 19 januari 2008  (Läst 3 970 gånger.)

Stora variationer i dykningen erbjuds, tex. vrak och valar
Stora variationer i dykningen erbjuds, tex. vrak och valar

PRESSMEDDELANDE
Det första nordamerikanska dykcentrat i Oxygène-gruppen är kanadensiska Ocean Quest som har tagit steget in i gruppen. Dykdelen av bolaget kommer från säsongen 2008 att arbeta under namnet Oxygène Newfoundland medan äventyrsdelen behåller varumärket OceanQuest. Dykcentrat är baserat i Conception Bay utanför St Johns på Newfoundland på den kanadensiska Atlantkusten.

Dykningen som erbjuds har ett stort spann från andra världskrigsvrak till dykning vid isberg och med valar och annat marint liv. Oxygène Newfoundland erbjuder dessutom olika paket med kombination av dykning och äventyrsaktiviteter. För dig som gillar äventyr och natur så erbjuds också expeditioner med dykning och naturupplevelser runt Newfoundland och Labrador.

Dykcentrat erbjuder 4-stjärnigt boende på sin specialbyggda ”Dive lodge” för personer och grupper med upp till tolv deltagare. Bastu, konferens- och samlingsrum samt en specialbyggd träningspool inomhus är andra faciliteter som finns att tillgå. Transfers från och till flygplats och andra typer av hotellbokningar bistår de gärna med.

Oxygène Newfoundland har en välfylld butik som har alltifrån uthyrningsutrustning, luft och blandgasfyllning samt sportdyk- och techutbildning på programmet. Alla utfärdsbåtar är kontrollerade och godkända av myndigheten Transport Canada.

Kontaktinfo
E-mail: newfoundland@oxygenediving.com samt tillsvidare på hemsida: http://www.oceanquestcharters.com och inom kort på http://www.oxygenediving.comRelaterade artiklar
Oxygène öppnar butik i Malmö
Oxygène etablerar sig i Stockholm
Avhoppande Oxygène-center startar ny samarbetsgrupp
Förändringar inom Oxygènegruppen

Taggar:  Oxygenegruppen
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Mask med inbyggd digitalkamera

2008-01-16
Mask med inbyggd digitalkamera
Ett företag i Californien släpper nu en dykmask med inbyggd digitalkamera! Kameran tar bilder med upp till 5 megapixels upplösning och hanterar även videoklipp. ..»

Håll kontakt med dykbåten via textmeddelanden

2008-01-15
Håll kontakt med dykbåten via textmeddelanden
UTC (Underwater Technology Center) har tagit fram en kombinerad dykdator och textsändare för undervattensbruk. Produkten kallas UDI, Underwater Digital ..»

Slut med torsk på lyxkrog

2008-01-14
Slut med torsk på lyxkrog
Krögaren och kocken Melker Andersson har beslutat att sluta servera den hotade fisken på sina restauranger. - Vi tar vårt ansvar när det gäller alla ..»

Stulna bilar dränkta i stenbrott

2008-01-13
Stulna bilar dränkta i stenbrott
Det visade sig att flera var försäkrade bilar hos Folksam, stöldanmälda åren 2003, 2005 och 2006 från Värnamo och Rydaholm. På fredagen bärgades fem ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »