Namn: Lösen:

Oxygène internationel växer

Publicerad den 28 september 2005  (Läst 2 355 gånger.)

Oxygène International är glada att kunna presentera en ny medlem i gruppen. Tornado Marine Fleet, som idag är den ledande liveaboardoperatören i både egyptiska och sudanesiska Röda havet, har valt att i fortsättningen arbeta under namnet Oxygène Red Sea fleet.

Tornadoflottan är mycket välkända bland dykare och består av klassiska båtar såsom Hurricane, Cyclone, Royal Emperor och Typhoon. Alla båtarna är ytterst välutrustade med det senaste i alla avseende, från säkerhetsutrustning till utsmyckning av hytter. Alla båtarna erbjuder nitroxfyllning och de flesta är utrustade med Haskel booster system, rebreatherflaskor & sofnolime.

Hurricane (2004) och Cyclone (2003) har båda fått den finaste utmärkelsen av Diver magazine som ”Liveaboard of the year”. Royal Emperor är den första högklassbåten i stål någonsin som opererar i Sudan.

Henrik Almers, VD för Oxygène International säger:
-”I och med vår etablering i Röda havet tar vi ännu ett stort steg mot vårt mål att kunna erbjuda toppklassdykning i flera olika delar av världen. Redan idag finns vi på plats runt om i Skandinavien och på Malta samt Filippinerna. Att bli partner med Tornado Marine fleet är en dröm som gått i uppfyllelse”

Du kan få mer information om båtarna, avgångar och rutter genom den skandinaviska representanten, Scuba Travel på www.scubatravel.se eller +46-301-221 00.Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2005-09-27
Mystiska dykare grävde i Estonias vrakrester
De självklara frågorna är givetvis vilka som dök och vad de letade efter. Några svar kunde Lars Ångström inte ge i sitt anförande på seminariet som hölls ..»
2005-09-21
Riddarfjärden bottenskrapas
"Ofantliga mängder med skräp och gott om abborrar", sa Marcus Hjulhammar efter det första dyket i Riddarfjärden där Citytunneln ska byggas. Första fyndet ..»
2005-09-19
Fiskare och dykare i Halland protesterar mot bärgningsplaner
Fiskare och dykare i Halland protesterar mot ansökan om att få bärga hela vrak, för att komma åt metallen. Skrotföretag vill åt metallen i vraken som ..»
2005-09-18
Thailand skapar undervattenskonst
Thailändska myndigheter avser sänka ner skulpturer under vattnet i mars 2006, som ett led i arbetet med att låta korallreven återhämta sig efter den stora ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »