Namn: Lösen:

Oxygene öppnar i Mozambique

Publicerad den 6 maj 2009  (Läst 2 496 gånger.)


PRESSRELEASE
Oxygenes ständiga arbete att utöka nätverket av högkvalitativa dykcenter har nu resulterat i ett samarbete med Scuba Scene / Oxygene Mozambique. Det nya dykcentret kommer att ge Oxygenes kunder tillgång till dyksafaris som bland annat inkluderar något av det bästa du kan hitta i hajdykning.

Oxygene Sydafrika har jobbat med dyksafaris till Mozambique i fjorton år. Nu har man börjat bygga en lyxresort vid stranden på Ponta do Ouro i södra Mozambique. När resorten färdigställs i september kommer den att erbjuda högklassigt boende, och naturligtvis dykning genom resortens dykcenter, Oxygene Mozambique!

Från det ögonblick du åker in i Mozambique med en offroadbil kommer du att uppleva en safari som saknar motstycke. Området är hem åt krokodiler, flodhästar, elefanter och hundratals fågelarter, alla i sin naturliga miljö!

Oxygene Mozambique och dess ägare, Peet och Elzabe Gericke, tar stora hänsyn till den lokala miljön när resorten byggs. Den naturliga bushen lämnas orörd genom att resortens villor byggs på pålar, med utsikt över Indiska Oceanen. Resorten blir den första i Mozambique att ha sitt eget miljövänliga avloppssystem. Resorten kommer att erbjuda ridning, safari med fyrhjulingar, surf och kite, fiske (catch and release) samt utflykter där vi tittar på det lokala djurlivet.

Dykningen bjuder på färgranna rev och dramatiska dropoffs, men Mozambique är mest känt för den fantastiska hajdykningen. I området finns vanligen tjurhaj, tigerhaj och hammarhaj. På morgondyk kan man se marlin, sailfish och stora rockor. Vi matar inte fisken eller lägger något i vattnet för att locka hajarna, utan möter dem på deras villkor.

För mer information, vänligen kontakta Oxygene International på info@oxygenediving.comRelaterade artiklar
Oxygene öppnar i Sydafrika!
Oxygene öppnar i Finland
Oxygène öppnar dykcenter i Phuket, Thailand med Jonathan Cruiser

Taggar:  Oxygenegruppen
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Kanalbåt: Diana på grund i Oxelösund

2009-05-04
Kanalbåt: Diana på grund i Oxelösund
Båten sände ut ett nödanrop och 53 personer, varav 40 passagerare från bland annat Norge och Kanada, evakuerades. -Båten låg med svår slagsida och en ..»

23 svartlistade dykcenter i Egypten

2009-04-29
23 svartlistade dykcenter i Egypten
"Chamber of Diving and Watersports" (CDWS) blev etablerat 2007 av egyptiska myndigheter med målet att förbättra standarden och säkerheten för landets ..»
2009-04-27
Ny ägare tar över Discovery Dive Team Travel
PRESSRELEASE Bolagets rekonstruktion är över och dess verksamhet inom dykresor kommer att fortsätta och utvecklas. I rekonstruktionen tas nu ett helhetsansvar ..»
2009-04-23
Ny VD i Poseidon koncernen
Pressrelease Poseidon Diving Group meddelade idag att dess styrelse har utsett Kurt Sjöblom till koncernens verkställande direktör och styrelseordförande. ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »