Namn: Lösen:

Oxygène öppnar butik i Malmö

Publicerad den 13 november 2007  (Läst 2 888 gånger.)

Oxygène öppnar butik i Malmö
Oxygène öppnar butik i Malmö

I lokalerna på Kirseberg, med adress Vattenverksvägen 42, kommer man att erbjuda produkter från AGIR, Apeks, Cressi, Fourth Element, Green Force, Ikelite, Waterproof m.m. Utbildning kommer att erbjudas genom PADI, som ett 5-Star IDC Center kommer även instruktörsutbildningar att hållas med Göran Müntzing som Course Director. Göran kommer även att hålla tekniska kurser genom DSAT och NAUI Tech. Butiken är utrustad med en splitter ny membrankompressor och kan fylla nitrox medan du
väntar!

Oxygène Malmö kommer att ha ett start fokus på resor, och kommer i samarbete med Scuba Travel erbjuda en rad spännande destinationer såsom Röda Havet, Filippinerna, Malta, Curacao, Tobago m.m.

I samband med öppningen på fredag kommer det finnas en rad specialerbjudanden i butiken. Festligheterna sätter igång klockan 16.00 och pågår framåt natten. Lördag-söndag är det extra öppet 10.00-18.00. Oxygène Malmö hälsar alla dykare välkomna!Taggar:  Oxygenegruppen Dykcenter
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Pigghajen får ökat skydd

2007-11-08
Pigghajen får ökat skydd
Bestånden av pigghaj anses ha minskat kraftigt under de senaste åren och arten klassificeras enligt Artdatabankens rödlista som starkt hotad. Rockor får ..»

Allt om

2007-11-07
Allt om "vrakletarna"
Under åtta torsdagskvällar får tittarna följa med på en spännande jakt bland Östersjöns kända och okända vrak. I Vrakletarna visas fynd som är resultatet ..»
2007-11-07
Ansvar för fartygsvrak snabbutreds
Bara längs västkusten finns ett hundratal vrak med miljöfarlig last ombord. Flera av skeppen har börjat rosta sönder och läcka - med stora miljörisker ..»
2007-11-05
H2O Diving växer
H2O Borås kommer att drivas av Mattias Björnell som har mycket stor erfarenhet av dykning och dykutbildning både i Sverige och internationellt. Dykcentret ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »