Namn: Lösen:

Oxygène öppnar i Kroatien!

Publicerad den 22 augusti 2008  (Läst 2 756 gånger.)


Crikvenica har en 120-årig tradition som turistattraktion, och ligger på den ”Kroatiska Rivieran”. Eftersom staden finns på fastlandet, har man som besökare tillgång till alla bekvämligheter, samtidigt som den fantastiska skärgården finns i den omedelbara närheten. I Crikvenica finns något för alla smaker, från familjeaktiviteter till ett spännande nattliv.

Dykningen i Crikvenica präglas av bekväma vattentemperaturer och fantastik sikt. Variationen i undervattensmiljön är stor; här finns vrak, grottor och väggar med spännande marin liv. Eftersom dykningen här är en relativt ny aktivitet finns massor att upptäcka!

Dykcentret erbjuder hel- och halvdagsutfärder. Under en heldag tillbringar vi ytintervallet i någon av skärgårdens idylliska vikar, eller besöker någon av de många gamla städer som finns i området, där vi kan prova hemgjord olivolja vin och andra lokala delikatesser.

Oxygène Kroatien har en egen 13-meters dykbåt, samt en 5 meters RIB för mindre grupper som snabbt vill nå ett dykmål.

Dykcentret erbjuder boende för sina gäster i fräscha lägenheter med självhushåll, för grupper upp till elva personer. Lägenheterna ligger i samma byggnad som dykcentret! Självklart finns det alla möjligheter för dig som vill bo på hotell eller hyra en villa i bergen. Dykcentret erbjuder även transfer från fem olika flygplatser i området.


Oxygène Kroatien har även en välfylld butik, och erbjuder hyrutrustning, luft- och nitroxfyllning, samt PADI, BSAC och SSI-utbildning .

Upptäck medelhavet som det en gång var!


Kontaktinfo:
E-mail: croatia@oxygenediving.com
Website: http://www.oxygenediving.com


För att boka en paketresa, kontakta:
Scuba Travel
E-mail: travel@scubatravel.se
Website: http://www.scubatravel.seRelaterade artiklar
Oxygène öppnar dykcenter på The Manta Resort på Pemba Island
Oxygène öppnar upp dörrarna till sin första dykbutik i Storbritannien
Oxygéne Hurghada byter lokaler
Oxygène goes Canada!

Taggar:  Oxygenegruppen Dykcenter
Martin Nordin
Martin Nordin

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Dykolycka vid Näverede kraftverk

2008-08-20
Dykolycka vid Näverede kraftverk
När ambulans och räddningstjänst kom till platsen var personen redan uppe ur vattnet och vid medvetande. Enligt SOS Alarm fastnade en person under ett ..»

Dykare rensar Skellefteälven på farligt skräp

2008-08-20
Dykare rensar Skellefteälven på farligt skräp
Ovanför vattnet är Skellefteälven som rinner genom centrala stan en riktig idyll. Men dom som tittar under ytan vet vad som döljer sig där. - Vi hittar ..»

Ambient pressure varnar för felaktig slang på rebreather

2008-08-19
Ambient pressure varnar för felaktig slang på rebreather
Varningen gäller lågtrycksslangar till Evolution och Inspiration Rebreathers som företaget levererat och där pressningen i lågtrycksslangarna varit felaktiga ..»

Kommuner saknar räddningsdykare

2008-08-18
Kommuner saknar räddningsdykare
Höga kostnader och få drunkningstillbud anges som skäl. Rättvik är en av få kommuner som har räddningsdykare i beredskap dygnet runt. Det är en självklarhet ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »