Namn: Lösen:

Oxygène öppnar upp dörrarna till sin första dykbutik i Storbritannien

Publicerad den 2 juni 2008  (Läst 3 129 gånger.)

Butiken i Cranleigh
Butiken i Cranleigh

Söndagen den 1 juni slog Oxygène upp dörrarna till sin första dykbutik i Stobritannien. Platsen man har valt är Cranleigh, strax sydväst om London. Oxygènegruppen driver sedan tidigare dykcenter runt om i världen, bl.a. i Röda Havet, på Malta, Filippinerna och i Kanada. Butiksverksamheten i gruppen har länge varit fokuserad i Sverige och dess grannländer med butiker bland annat i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Örebro och Jönköping. Det senaste tillskotten var en butik i Tallinn.

"Det är en tuff marknad vi ger oss in på" säger Henrik Almers, VD för Oxygène International. "Men vi tror på vårt koncept och kommer att jobba stenhårt för att slå oss i på den brittiska marknaden" fortsätter Henrik. "Våra egna dykcenter i Hurghada, Sharm och Dahab kommer att vara en stor tillgång, då Röda Havet är otroligt populärt i England, så det blir ett stort fokus på reseförsäljning för den här butiken. I Röda Havet kommer vi även att förlägga mycket av vår utbildning av t.ex. instruktörer" säger Henrik avslutningsvis.

Butiken kommer att jobba med kända märken som Scubapro och Fourth Element. I butiken finns även Scuba Travel UK och Cameras Underwater representerade. Som en del av Oxygènegruppen börjar butiken direkt att jobba med PADI 5 star IDC status, med ett brett utbud av dykkurser i samarbete med t.ex. PADI och National Geographic.

Kontakt:
Oxygène Cranleigh
Smithbrook Kilns
Cranleigh, Surrey
GU6 8JJ UK
cranleigh@oxygenediving.comTaggar:  Oxygenegruppen
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Havets hus i Lysekil firar 15 år

2008-06-02
Havets hus i Lysekil firar 15 år
I år finns även två utställningar, den ena berättar om bläckfiskar och den andra om havsmiljön. För skolor erbjuds både lektioner, guidningar och läger ..»
2008-06-01
Död dykare bärgad av kamrater
Den döde fördes upp till ytan ute i Östersjön omkring 12 sjömil öster om Segerstad på Öland, skriver polismyndigheten i Kalmar i ett pressmeddelande. ..»
2008-06-01
Omkomne på "Emmy Haase" lokaliserad
Strax före lunch försvann den 35-årige mannen under en dykning vid vraket efter ångfartyget "Emmy Haase", som ligger på cirka 58 meters djup 24 kilometer ..»
2008-05-31
Man saknad efter dykolycka på Öland
Vid lunchtid på lördagen fick Sjöräddningen in ett larm om att en dykare sedan drygt en halvtimme saknades utanför Ölands södra udde. Mannen var med ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »