Namn: Lösen:

Oxygene på Sardinien

Publicerad den 14 oktober 2009  (Läst 2 570 gånger.)

Sardinien

På en klippa utanför Alghero på norra delen av Sardinien ligger ett av världens mest vackert belägna dykcenter. Capo Galera dykcenter erbjuder både traditionell dykcenter verksamhet med dagsutfärder, uthyrning & försäljning av dykprodukter, luft och nitroxfyllning samt boende med självhushåll för upp till 30 personer.

Capo Galera har dessutom en liveaboard av hög klass som tar upp till 12 dykare på sina resor runt norra Sardinien. Det 26 meter långa tvåmastade skeppet erbjuder allt från dubbelhytter med eget badrum till stort soldäck och en specialanpassad RIB att dyka ifrån.

”Vi är väldigt nöjda med att få möjlighet att arbeta med en av medelhavets bästa dykoperatörer” ” säger Henrik Almers, VD för Oxygene International. Capo Galera´s ägare, Gaddo Risso tillägger: ” Vi insåg när vi började samtala med Oxygene International att vi delar samma värderingar, och ser fram emot att fortsätta utveckla vår produkt tillsammans med Oxygene.” För mer information, kontakta:
Oxygene International, Henrik Almers, info@oxygenediving.com, www.oxygenediving.com
Oxygene Capo Galera, Gaddo Risso, capogalera@oxygenediving.com
www.oxygenediving.com & www.capogalera.comRelaterade artiklar
Oxygene på Utila
Oxygene Jönköping blir National Geographic center
Oxygene öppnar i Mozambique
Oxygene öppnar i Sydafrika!
Oxygene öppnar i Finland

Taggar:  Oxygenegruppen
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2009-10-08
Försvunna dykaren hittad död
Det var i lördags eftermiddag, på 18 meters djup, som något gick snett för den 33-åriga mannen. Han fick panik, steg till ytan alldeles för snabbt, och ..»
2009-10-06
Ny kritik mot dykskolornas säkerhetstänkande efter helgens dödsolycka
Det var i lördags eftermiddag, på 18 meters djup, som något gick snett för den 33-åriga mannen. Han fick panik, steg till ytan alldeles för snabbt, och ..»
2009-10-03
Saknad dykare på Värmdö
Olyckan inträffade när dykklubben Alpin & Dyksport dök vid ett vrak i Ramsmoraviken i närheten av Djuröbron i Värmdö vid kvart över fyra på lördagseftermiddagen. - ..»
2009-10-03
Skottlands vrak öppnas för dykare
Vrak där restriktionerna skulle hävas innehålla resterna av ett krigsskepp kallad The Swan i Sound of Mull, som sjönk 1653 och Kennemerland i Out Skerries, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »