Namn: Lösen:

PADI kör fotoseminarium

Publicerad den 18 december 2007  (Läst 2 255 gånger.)


Med inriktning på PADI’s Digital Underwater Photographer kurs kommer deltagarna att få information om kursens genomförande och standards. Med råd och utbildningstips om hur enkelt det är att utbilda och stimulera den nya dykaren eller snorklaren i digital uv-fotografering. Scuba Supply’s Magnus Lundgren (väletablerad fotograf och skribent i DYK) och Rasmus Dysted från Kingfish Dive & Travel kommer att ge alla en inspirerande presentation i den härliga konstens och den användarvänliga utrustningens skönhet. Samtidigt ger Magnus och Rasmus en lättförstålig presentation i hur lätt det är att lära och få den nya dykaren att finna glädje i enkel digital uv-fotografering.

Läs vidare på: http://www.dykmag.net/sv/docs/g_magasinet/dyk_nyhet.php?nyh_id=444Taggar:  UV-Foto PADI
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2007-12-16
WKPP Traverse Turner-Wakulla
WKPP divers Jarrod Jablonski and Casey McKinlay began their record-setting cave dive at 1:20pm, arriving at the Wakulla basin at approximately 9pm. Their ..»

Det blev ett nytt världsrekord, eller?

2007-12-12
Det blev ett nytt världsrekord, eller?
Inte mindre än 1856 dykare deltog i årets dykning den 6e december. Av deltagarländerna bidrog Norge med flest dykare, totalt 739 personer följt av Danmark ..»

Nya momsregler vid internethandel

2007-12-11
Nya momsregler vid internethandel
De nya reglerna antogs på tisdagen, efter flera års förhandlingar, rapporterar nyhetssajten Europa-Nytt. Luxemburg har tidigare röstat mot en förändring ..»

Oljekatastrof i Sydkorea

2007-12-10
Oljekatastrof i Sydkorea
Det var i fredags som den Hong Kong-flaggade oljetankern Hebei Spirit träffades av en pråm som slitit sig i hårt väder. Pråmen punkterade sidan på tankern ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »