Namn: Lösen:

Skandinaviens första PADI Tec CCR 40 Instructor Trainer

Publicerad den 3 november 2016  (Läst 2 018 gånger.)

Anders Bergman
Anders Bergman

PRESSRELEASE
H2O Diving har sedan många år satsat mycket tid och energi på CCR-utbildningar och är idag ett väletablerat center för dykning med rebreathers. H2O erbjuder sedan tidigare utbildningar från nybörjarkurs till Tec CCR 60 och CCR Cave på Poseidon, AP Diving och VMS rebreathers

Nu har H2O tagit ytterligare ett steg då Anders Bergman har blivit certifierad som Skandinaviens första PADI Tec CCR 40 Instructor Trainer. Detta innebär att Anders och H2O nu kan erbjuda tekniska instruktörsutbildningar på Poseidon Se7en och Poseidon MkVI.
”Rebreathers är framtiden för djup, teknisk dykning. Fördelarna i jämförelse med teknisk dykning på öppet system finns på alla plan. Det är viktigt för mig som dykare och instruktör att följa med i den utvecklingen”, säger Anders.Taggar:  Rebreather PADI H2o Dykkurser
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Aqwary försätts i konkurs

2016-10-27
Aqwary försätts i konkurs
Under Måndagen meddelades att företaget Aqwary AB försätts i konkurs. Enligt konkursförvaltaren så är det idag oklart om någon är intresserad av att ta ..»

SANTI Concept Store Göteborg

2016-10-24
SANTI Concept Store Göteborg
Nyöppnade SANTI Concept Store Göteborg finns i Reel Divings lokaler på Flöjelbergsgatan 16A i Mölndal, med öppettider 09.00-16.00 (lunch 12.00-13.00) ..»

Linköpings Dykcenter blir DDI Instructor Training Center

2016-10-21
Linköpings Dykcenter blir DDI Instructor Training Center
PRESSRELEASE Linköpings Dykcenter har sedan 2012 flera DDI-certifierade instruktörer och Divemasters och håller dykning för funktionsnedsatta högt på ..»

Världens djupaste undervattensgrotta hittad

2016-10-03
Världens djupaste undervattensgrotta hittad
Expeditionen som undersöker den vattenfyllda grottan i Tjeckien har dykt till 200 meters djup och därefter låtit en undervattensrobbot dyka vidare ner ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »