Namn: Lösen:

Ny researrangör för dykare.

Publicerad den 3 juli 2008  (Läst 2 847 gånger.)


Saxat från hemsidan :

"Nu öppnar PH Travel, dykresor för dig som söker äventyr eller lite mer personliga resor.

Vår värld har mycket att erbjuda Dig och alla dykare

P & H Travel & Dive AB, eller PH Travel, i dagligt tal, startar från den 1 Juli upp verksamheten och kommer att fokusera på dykning och resor för dig som söker personliga lösningar i huvudsak till lite mer avlägsna resmål men även "enklare" upplägg som liveaboarder i Röda Havet, en veckas dykning på Malta eller färdiga program kommer att finnas i programmet. Med många års erfarenhet i såväl dyk- som i resebranschen kan vi erbjuda dig det bästa världens hav har att erbjuda.

Engagemang, hjärta och erfarenhet, vi ger dig tips utifrån våra erfarenheter och kommer alltid att leta efter nya möjligheter till bra dykning. Vad som är bra dykning är naturligtvis subjektivt tyckande och baserat på egna referenser, intressen och erfarenheter.
Det som någon tycker är fantastiskt passar kanske inte alls för dig. Vi lyssnar på vad du har för önskemål, erfarenheter och möjligheter och tar utifrån det fram förslag på en resa vi tror kan passa just för dig eller för din klubb. Vi har sett och gjort det mesta på plats och kan ge många tips på alternativ. För dig som endast söker flygbiljetter eller delar av en resa är du naturligtvis också välkommen att höra av dig.

"Gruppresor är något vi kommer att jobba hårt med och vi känner till vikten av dessa sociala resor som brukar vara mycket uppskattade och ofta ger nya bekantskaper, upplevelser och ökar intresset för det vi själva tycker är så underbart - att resa och dyka !"

Välkommen till vår värld!

P & H Travel & Dive AB
www.phtravel.seRelaterade artiklar
Ny dykresebyrå

Taggar:  Dykresor
Linda Normark
Linda Normark

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Apeks XTX 2:a steg skall in för kontroll

2008-07-01
Apeks XTX 2:a steg skall in för kontroll
Det har kommit ut några XTX 2:a steg där membranskyddet saknas. Det är plastskyddet som ligger mellan locket och inandningsmembranet på 2:a steget, 2:a ..»

Colona Divers i namnbråk

2008-06-28
Colona Divers i namnbråk
"Colona Divers" är ett välkänt namn bland dykare i sverige och om det är anledningen till att nystartade dykcentret "Colona Diving" tagit sig detta namn ..»
2008-06-28
Dykaren som omkom bröt mot rekommendationer
Vid lunchtid på lördagen den 31 maj larmades Kustbevakningen och Sjöräddningen till en plats nordost om Ölands södra udde efter att en dykare anmälts ..»

Gullan och Egon efterlyses

2008-06-27
Gullan och Egon efterlyses
I ringer står inristat "Gullan och Egon 20/4-1946". Troligen är ringens Egons då den är av större modell, en mansring. Ganska tunn och i guld låg den ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »