Namn: Lösen:

Polisman dog under dykövning

Publicerad den 14 maj 2013  (Läst 3 995 gånger.)

Under ett övningsmoment skulle han ligga stilla på botten av bassängen. Andra personer som simmade i bassängen reagerade över att han låg kvar så länge.

– De sa till badvakten att han har legat i länge. Då gick de fram och rörde vid honom och då upptäcker man att han inte reagerar och då hoppar badvakten i och drar upp honom, säger anläggningschef Bengt Nielsen.

När mannen drogs upp var han livlös. Hjärt- och lungräddning påbörjades direkt och även hjärtstartare användes - men mannens liv kunde inte räddas.

Läs mer på: http://www.sydsvenskan.se/malmo/drunknade-pa-kockum-fritid/Peter Steinhoff
Peter Steinhoff

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2013-05-11
Examensarbete kan ge dykpark i Dalarna
Johan, som går sista året på entreprenörsskolan i Leksand, är en inbiten dykare och har därför valt att se på möjligheterna att locka dykande turister ..»

Vindkraftpark ledde till fynd av eftersökt ubåt

2013-04-24
Vindkraftpark ledde till fynd av eftersökt ubåt
Byggandet av en vindkraftpark utanför East Anglia i Storbritannien har lett till fyndet av en tidigare okänd ubåt. Vraket är 62 meter långt, 7 meter brett ..»

Radioaktivt vatten är fortsatt problem

2013-04-24
Radioaktivt vatten är fortsatt problem
Det är fortfarande problem med lagringen av det radioaktiva vattnet från det havererade kärnkraftverket Fukushima i Japan. Företaget dementerar spekulationer ..»
2013-04-21
Två dykare försvunna under isen
Två personer söks just nu i Bondöknasjön i Södermanland. De två ska ha fridykt i sjön, som är isbelagd. Vi är här på plats med dykare från Västerås, ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »