Namn: Lösen:

Poseidon förenklar service av regulatorer

Publicerad den 17 november 2008  (Läst 4 587 gånger.)

I samarbete med sina butiker erbjuder nämligen Poseidon service från Poseidon Direct. Fyll bara i fraktsedeln, gå till närmaste inlämningsställe och skicka iväg paketet.
Servicestället servar regulatorerna och meddelar kunden om något annat bör göras. När allt är färdigt kommer regulatorerna tillbaka på samma sätt och är färdiga att dykas med igen.

”Service on-line är bara ett exempel på den nya, och förbättrade kundservice som Poseidon kommer att erbjuda sina kunder i samarbete med våra återförsäljare i landet”, säger Kurt Sjöblom, VD på Poseidon i Västra Frölunda och fortsätter, ”med service on-line kan alla, oavsett var de bor, få tillgång till våra bästa serviceställen på ett enkelt, bekvämt och till ett konkurrenskraftigt pris”.

”Vi ser fram emot att kunna ta emot service från hela landet” säger Göran Müntzing på Oxygene i Jönköping, en av Poseidons svenska återförsäljare. ”Vi har alla delar och den kunskap som krävs för att serva regulatorer till rätt pris".

För ytterligare information vänligen kontakta


Kurt Sjöblom, VD, +46706340552, kurt.sjoblom@poseidon.comTaggar:  Poseidon
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter
2008-11-17
Sveriges äldsta dykarskola - 50 år
Klubben grundades samma år som Svenska sportdykarförbundet. En av grundarna var Göran Boström som numera är hedersmedlem i klubben. Läs hela artikeln ..»
2008-11-17
Grottdykare omkom i "School Sink", Florida
Det var i Tisdags förra veckan som de båda dykarna begav sig in i grottan men återvände aldrig. Deras kroppar återfanns på onsdagen efter ett stort räddningspådrag. ..»
2008-11-17
Karlskoga sportdykarklubb har köpt ny båt
– Vi har tre båtar tidigare men en av dem ska säljas och ersättas av det här nyförvärvet, fortsätter Lars-Ivar Westgaard och berättar att ribben har glasfiberskrov ..»
2008-11-17
Hårda vindar gjorde dykövning realistisk
Bakom samövningen, som anses vara bland de allra största i landet, stod Dykterminalerna i Halmstad, Lund och Malmö och där medverkade förutom Sjöräddningssällskapet ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »