Namn: Lösen:

Poseidon släpper nyheter på DEMA

Publicerad den 17 november 2018  (Läst 2 901 gånger.)

poseidon SE7EN Sport rebreather
SE7EN Sport rebreather från Poseidon

Just nu pågår DEMA, en av världens största företagsmässor för dykbranchen i Las Vegas och under denna vecka många företag på att presentera sina kommande produkter. Poseidons fokus är att vidareutveckla sitt rebreatherkoncept och nu lanseras en instegsrebreather.

SE7EN SPORT


Sport är en rebreather avsedd för dykning ner till 40 meter men med möjlighet att uppgradera till en fullfjädrad teknisk maskin. Butikspriset förväntas bli runt 48 000:-

Seven Solid State


Poseidon har utvecklat en revolutionerande digital syrecell för RB-dykning som till skillnad mot galvaniska syreceller som bryts ner inte behöver bytas ut. Nu helintegrerar man dessa i sina nya rebreathers, mer info kommer.

Ompackningsbar scrubber


Kritiska röster har länge hörts kring poseidons scrubber som inte går att packa om utan enbart sålts som engångprodukter. Man har tagit åt sig av kritiken och nu lanserar man en ompackningsbar scrubber.

Utöver rebreathernyheterna lanserar man nya masker, väskor mm.Taggar:  Rebreather Poseidon
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Chalmers Dykarklubb anordnar dykloppis i Göteborg

2018-11-10
Chalmers Dykarklubb anordnar dykloppis i Göteborg
Torsdagen den 22 november klockan 19:00 så bjuder Chalmers Dykarklubb (CDK) in till dykloppis. Adressen är Chalmers Tvärgata 4. Kom och fynda god och ..»

Dykare omkom idag vid Släggö i Lysekil

2018-11-04
Dykare omkom idag vid Släggö i Lysekil
Man vet ännu inte vad som orsakat olyckan. Ambulanser och helikopter kallades till dykplatsen men mannens liv gick inte att rädda trots försök med hjärt- ..»

Expeditionsrapport från Bjurälven

2018-11-01
Expeditionsrapport från Bjurälven
För 11e året i rad så genomfördes "Expedition Bjurälven" i regi av SSF, Sveriges Speleologförbund. 27 personer från Sverige och Norge lyckades förlänga ..»

Baltacar arrangerar seminarium 25/11

2018-10-29
Baltacar arrangerar seminarium 25/11
Statens maritima museer arrangerar seminariet "Vrakprat" inom ramen för EU-projektet Baltacar på Sjöhistoriska museet i Stockholm söndagen 25:e november. Man ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »