Namn: Lösen:

Provdyk Inspiration/Evolution- Rebreathers i Stockholm

Publicerad den 11 februari 2009  (Läst 4 255 gånger.)


Den 7-8e Mars annordnar "Dive Sweden" prova-på dyk med Rebreather i företagets egna bassäng på Sveavägen i Stockholm. Ansvarig för dyken är Rasmus Ravnsborg som även utbildar dykare på AP Valves Inspiration/ Evolution.

Alla är välkomna att kostnadsfritt besöka oss under dagarna för att titta och klämma på maskinerna, säger Anders på Dive Sweden.
Båda dessa dagar kommer finnas möjlighet till försäljning av produkter som Rebreathers, kurser, kalk, linrullar, backplates, mm. Vill du provdyka så kostar det 250:- för en halvtimme.

För dom som vill provdyka skall en anmälan göras på info@divesweden.se med namn och ett önskemål om tid för provdyk. Anmälan måste vara Dive Sweden tillhanda senast 3 mars och den är bindande för planeringens skull.
Efter anmälan kommer en bekräftelse på den tid ni skall dyka via mail.
Frågor om denna RB dag besvaras av Anders Hvitfeldt på nummer 08-24 78 80.Relaterade artiklar
Ny pool för dykning i centrala Stockholm

Taggar:  Rebreather
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Hajattack mitt i Sydneys hamn

2009-02-11
Hajattack mitt i Sydneys hamn
Den 31-årige dykaren Paul Degelder miste en hand och fick omfattande skador i ena benet när han oväntat attackerades av hajen. Marinkårssoldaterna övade ..»

Hittelön för humrar

2009-02-09
Hittelön för humrar
Det är tillåtet att importera levande amerikansk hummer, men det är inte tillåtet att låta dem smita ut i svenska vatten. Så har ändå skett, särskilt ..»

Tävla med din dykfilm

2009-02-04
Tävla med din dykfilm
Alla filmer som skickas in presenteras på mässans filmsajt och de tre bästa filmerna kommer att premieras på Vildmarksmässan i mars. En eller flera av ..»

Med

2009-02-03
Med "Google Earth i havsdjupen"!
Läs om kända skeppsvrak eller ta en närmare titt på filmaren Jacques Costeaus undervattensvärl, med artikel på DN på webben. Nyligen lanserade Google ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »