Namn: Lösen:

Putins dykfynd riggade

Publicerad den 6 oktober 2011  (Läst 3 725 gånger.)

Putins fynd? Nej knappast
Putins fynd? Nej knappast

Den tidigare ryske presidentens fynd av antika skatter har tidigare diskuterats i olika medier, så här skrevs det tidigare i höst:

Turgubben Putin hittar antik skatt
Vladimir Putin borde kanske köpa en trisslott.
När den ryske premiärministern i går tog sig ett dyk i Grekland hittade han osannolikt nog antika grekiska krukor. På två meters djup.
Det är nästan för bra för att vara sant.


Och för otroligt för att vara sant var precis vad det var, nu har Putins talesman Dmitry Peskov i en intervju i tisdags erkänt att allt var riggat.

"Självklart var urnorna hittade flera dagar eller veckor tidigare och ditplacerade för Putins skull", säger han i en rysk tv-intervju.
"Det är helt normalt och inget att höja ögonbrynen för", säger han vidare, och avslöjar att Putins så kallade upptäckt gjordes på två meters djup.

Talesmannens ovanligt ärliga svar har skapat oro i Putins stab då man befarar att det kan försvåra hans valkampanj till president i mars.

Tidigare forumtrådar
https://www.dykarna.nu/forum/turgubben-putin-hittar-antik-skatt-356748/

Källa:
http://www.nyheterna.se/1.2312552/2011/10/06/Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Ett skepp kommer lastat. Gairsoppa hittad!

2011-09-27
Ett skepp kommer lastat. Gairsoppa hittad!
Det brittiska fraktfartyget SS Gairsoppa sänktes av en tysk u-båt 1941, när det var på väg från Indien till Storbritannien. Bara en person av den 85 man ..»

Dokumentation av Blücher

2011-09-26
Dokumentation av Blücher
En grupp Nordiska dykare har under 3 dagar dykt och dokumenterat vraket av den Tyska tunga kryssaren Blücher i Oslofjorden. Målet var att samla video ..»
2011-09-16
Svensk kvinna omkom i dykolycka
Kvinnan var på semester i skärgården utanför kroatiska Sibenik. I förrgår åkte hon tillsammans med fem vänner längst ut i havsbandet för att dyka vid ..»

Uppgradering av Discovery MK VI rebreather för teknisk dykning

2011-09-13
Uppgradering av Discovery MK VI rebreather för teknisk dykning
Uppgraderingarna har utformats med två huvudmål i åtanke: 1. Att ge alla nuvarande och kommande ägare till Discovery MK VI möjligheten att öka funktionaliteten ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »