Namn: Lösen:

Inbjudan till världens största rebreather-event

Publicerad den 3 februari 2016  (Läst 2 501 gånger.)

Rebreathers
Prova olika rebreathers

PRESSRELEASE

I år är ambitionen att överträffa förra årets succé med ännu fler representerade modeller, fler föreläsningar, och givetvis möjlighet att prova de förevisade modellerna.

Vi har ett helt unikt koncept där vi bjuder in tillverkare, instruktörer eller extremt duktiga Rebreather dykare som föreläser om just "sin" maskin.

Perfekt för dig som vill se skillnaderna mellan olika maskiner eller träffa någon instruktör för att diskutera utbildning!

Efter föreläsningen finns det möjlighet att provdyka de olika maskiner som visades upp i mån av plats. Detta sker framåt kvällen.

Detaljerad information om händelsen och möjlighet att beställa biljetter finns på
http://www.diveshop.se/rebreather-event?roi=6&silent=1Taggar:  Rebreather
Micke Tilja
Micke Tilja

Kontakta


Du måste vara inloggad för att skicka mail!

Tidigare nyheter

Ryssland planerar bärga ubåten SOM

2016-01-23
Ryssland planerar bärga ubåten SOM
Våren 2015 hittades en rysk ubåt på svenskt vatten. Det visade sig vara den ryska ubåten "Som" (betyder "Mal") som sjönk efter en kollision med det svenska ..»

Ny Latexhandske med tätning mot handled

2016-01-22
Ny Latexhandske med tätning mot handled
PRESSRELEASE Den nya latexhandsken är en kraftig, robust och rymlig torrhandske för dykning. Den är tillverkad i ett stycke, dvs det är en doppad latexprodukt ..»

Webb-TV: THOR Dyklampa

2016-01-15
Webb-TV: THOR Dyklampa
Dyklampan THOR är en modulär och välbyggd pjäs med en rad finesser och som levereras med Tysk kvalité. Här kan du se mer från när vi testade och pratar ..»

Guld för 8,5 miljarder hittat i vrak

2016-01-09
Guld för 8,5 miljarder hittat i vrak
När den brittiske kommendören, Charles Wager, fick syn på den spanska galeonen "San José" i kikaren i juni 1708 på vågorna över korallrevet utanför colombianska ..»

Fler nyheter »    Tipsa oss »